Tratament anti – aging cu Oxigen Hiperbaric

Iti prezentam AGELESS – un aparat minune, de ultima generatie, ce realizeaza tratamente faciale revolutionare, cu ajutorul propulsiei de oxigen presurizat, actionand in cel mai eficient mod asupra ridurilor de pe  fata si decolteu si asupra acneei in toate formele, regenerand tesuturile, hidratand pielea si lasand zonele tratate mai luminoase ca oricand! In plus, are un mare efect drenant si decongestionant, deci este optim si asupra cuperozei!

Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric

Nu numai ca oxigenul este esential pentru viata si pentru sanatatea noastra, revitalizand si hranind fiecare celula a corpului nostru, dar medicina a descoperit si efectele binefacatoare ale oxigenului de imbunatatire a circulatiei. De altfel, terapia cu oxigen hiperbaric este si secretul din spatele tenului tanar afisat de Madonna la cei peste 50 de ani, terapeuta artistei, Michelle Peck, administrandu-i un astfel de tratament inainte de fiecare spectacol.

Ageless este un optim transportator de substante active prin intermediul straturilor dermo – epidermice. Gratie oxigenului hiperbaric, AGELESS vehiculeaza in straturile profunde ale pielii acid hialuronic, antioxidanti, vitamine si alti ingredienti specifici, printr-un proces delicat, non invaziv, relaxant,  fara durere, fara contraindicatii, fara efecte colaterale. Cocktailul de substante active este impins de moleculele de oxigen presurizat, care dilata porii si creeaza un microdepozit de substante active in interiorul pielii. Propulsia de oxigen permite reglarea productiei naturale de colagen si elastina. Datorita optimei sinergii intre oxigen si substantele active, AGELESS  este un  adevarat revitalizant al functiilor vitale ale pielii.

Ageless nu face o simpla pulverizare, ci o adevarata perfuzie locala de oxigen hiperbaric si substante active, o alternativa la tratamentele cu ace  cum ar fi biorevitalizarea  pentru fata si mezoterapia pt corp. Se recomanda 6-7 sedinte de tratament, o sedinta pe saptamina. Odata terminat ciclul de tratamente e suficienta o sedinta la 4-6 saptamani sau o sedinta trimestriala pentru mentinere. Sedinta dureaza 40 – 60 minute, in functie de problema tratata.


Ageless-Aparat-Oxigen-Hiperbaric
Actiune:

  • aduce aport suplimentar de oxigen la nivel celular
  • actioneaza asupra ridurilor de pe  fata, decolteu
  • regenereaza si revitalizeaza tesuturile
  • hidrateaza si netezeste pielea
  • favorizeaza ameliorarea acneei in toate formele sale
  • are un mare efect drenant si decongestionant, deci optim asupra cuperozei
  • transporta  substante active prin intermediul straturilor dermo – epidermice

PRET PROMO:

60 Euro / sedinta

300 Euro / pachet de 6 sedinte