Oferta speciala!

Felicitari! Daca ai ajuns aici, inseamna ca ai descoperit o pagina secreta, cu oferte speciale!

 

Pana pe  31 ianuarie, la Fiziolife Estetique poti beneficia de 3 sedinte Fizioterapie *3 proceduri / sedinta + 3 sedinte Kinetoterapie + 3 sedinte Masaj Terapeutic locoregional, la pretul special de 165 RON

Sedintele de fizioterapie includ trei proceduri / sedinta – electroterapie, ultrasunet, laserterapie sau magnetoterapie, in functie de afectiune – si sunt efectuate de personal calificat, cu aparatura de inalta tehnologie, marca BTL SERIA 5000.

Kinetoterapia este recomandata intr-o gama foarte larga de afectiuni: reumatice, neurologice, ale aparatului cardiovascular, respirator, boli metabolice (obezitatea, hipercolesterolemia), maladii congenitale, boli endocrine (diabetul zaharat), mergand pana la tratamentul colonului iritabil, etc. Un program de kinetoterapie eficient poate reduce semnificativ pentru perioade mari de timp pericolul de aparitie a durerilor lombare si in cazurile de hernie de disc.

Masajul terapeutic este un masaj manual suedez combinat cu alte tehnici de recuperare cum ar fi: aromo-terapia, chiropractica, reflexologia, bioenergia pentru tratarea unor boli curente si accidente, refaceri dupa operatii, traumatisme. Se efectueaza dupa indicatii de specialitate, cu mijloace specifice, solutii si creme terapeutice.

Fiziolife Estetique trateaza fiecare client in functie de afectiunile si nevoile acestuia. Sanatatea dumneavoastra constituie reperul nostru, iar inovatia, profesionalismul si experienta reprezinta pentru echipa Fiziolife Estetique coordonate solide la care se raporteaza in atingerea performantei.

 

Pentru mai multe oferte speciale, viziteaza si pagina noastra cu promotiile lunii: https://www.fiziolifeestetique.ro/promotiile-lunii/.

Din categoria tratamentelor de fizio si kinetoterapie, in ianuarie, la Fiziolife Estetique mai poti beneficia si de:

I. 10 sedinte de fizioterapie * 2 proceduri /sedinta – 150 RON

II. 5 sedinte de fizioterapie * 2 proceduri / sedinta + 5 sedinte kinetoterapie – 225 RON

kinetoterapie fiziolife estetique

Suna acum si fa-ti o programare! Te asteptam cu drag in cabinetul nostru, pentru a beneficia de aceasta oferta speciala si pentru a te bucura de o echipa profesionista si de servicii de calitate, ce te vor convinge, cu siguranta, sa revii!

0760803874 / 0213275579, Fiziolife Estetique, Matei Basarab 108, Sector 3, Bucuresti (click aici pentru harta)

P.S.: te asteptam si cu alte oferte speciale, pe pagina noastra de Facebook!