Articol Diva

Metoda sigură care îți redă sănătatea și starea de bine

Provocările la care suntem supuse de lumea agitată a prezentului își pun accentul pe starea noastră de bine și pe sănătate. Și nu ne referim aici doar la factorii externi, precum poluarea sau deteriorarea stratului de ozon, dar și la stilul nostru de viață: cu stres, cu alimentație dezechilibrată și sedentarism. Nu e de mirare, deci, că ajungem să suferim de tot soiul de boli cât încă suntem tinere.
Însă poți contracara aceste pericole cu ajutorul unei metode infailibile. Acestea îți oferă sănătate și stare de bine la pachet, reușind să te împace cu tine și cu organismul tău. Descoperă mai jos tehnologia care te va transforma în cea mai bună variantă a ta, dar și alte trucuri la care să apelezi pentru o sănătate de fier.
Sănătate și stare de bine: metoda de top care ți le oferă
Din păcate, în contextul numeroaselor provocări ale vieții din societatea contemporană, nu mai apucăm să ne îngrijim de noi așa cum trebuie. În aceste condiții, problemele încep să apară de la vârste fragede și cu greu mai pot fi contracarate. Dar noi am descoperit spațiul perfect în care te poți îngriji de sănătatea și de starea ta de bine, în care te vei simți ca la tine acasă.
Este vorba despre FiziolifeEstetique, un cabinet medical în care viața înflorește. Ceea ce diferențiază FiziolifeEstetique este abordarea extrem de inteligentă a problemelor tale: nu mizează doar pe soluții de scurtă durată, care îți întipăresc un zâmbet superficial pe buze, ci pe tratarea afecțiunilor, astfel încât tu să poți pleca cu inima ușoară din cabinet și cu sufletul plin de recunoștință.
La Fiziolife, ceea ce contează este starea de bine și sănătatea fiecărei cliente, în parte. Vei avea la dispoziție nu doar aparate ultraperformante, care te apropie de scopul tău, o sănătate ireproșabilă, dar și o echipă experimentată, talentată, caldă și înțelegătoare, care își dorește ca tu să fii bine, înainte de toate.
În rândurile de mai jos îți vom povesti despre metoda cea mai bună de a-ți recupera sănătatea, care îmbină puterea și capacitatea de vindecare a organismului nostru cu cele mai înalte tehnologii. Iată ce îți oferă cabinetul medical Fiziolife!
Este vorba despre o adevărată inovație, pe care ți-o vom prezenta azi și care are efecte uluitoare: Terapia Tecar, o componentă a serviciilor de fizioterapie oferite de Fiziolife. Dacă nu ai auzit despre Tecar, nu te îngrijora: e cea mai proaspătă descoperire și se află acum pe buzele tuturor.
Despre ce este vorba? Despre o super tehnologie, de ultimă generație, ce stimulează capacitatea corpului uman de autovindecare. Un tratament ultra modern, Tecar reprezintă un echipament electronic ce generează în corp un curent sinusoidal de înaltă frecvență, care este aplicat prin intermediul a doi electrozi de inox, pentru ca energia să fie transferată la nivel capacitiv și rezistiv.
Ți se pare prea complicat? Nu este atât de important să deslușești principiile științifice care stau la baza acestei tehnologii, ci să îi descoperi super efectele. Tecar este indicat în traumatologie ca tratament pre și post operator, dar și în afecțiuni reumatice, pentru recuperarea sportivilor, și post-efort. Cu capacități analgezice, antiinflamatoare și antiedematoase, acest tratament poate înjumătăţi timpul de care ai nevoie pentru recuperare. De mult nu am mai citit o informație mai wow!
Iată în ce patologii este indicat Tecar: contracturi, întinderi şi leziuni musculare, traume discorzive şi contuzionale, efecte secundare (sechelare) ale tenorafiei, bolile Quervain şi Dupuytren, condropatie patelară, coxartroză, periartrita umărului, pinteni calcanieni, patologii osteocondrale, capsulite, bursite, tendinopatie – tenosinovite –peritendinitelombalgie – lombosciatalgie).
Putem afirma fără teama de a ne înșela că Tecar e cea mai sigură cale către sănătatea la care visai! Concentrându-se pe capacitatea proprie a organismului de a se vindeca, reprezintă exact ceea ce așteptăm de la o tehnologie modernă: să aplice ultimele inovații științifice, dar să le adapteze modalității de funcționare a corpului nostru.
Iar atunci când ești sănătoasă, starea de bine e de la sine înțeleasă. Tecar nu doar că va alina problemele de sănătate cu care te confrunți, dar îți va imprima și un surâs larg pe chip.
3 tratamente de top pe care să le testezi la Fiziolife
Te întrebi ce să mai încerci din vasta rețea de servicii de la FiziolifeEstetique? Răspunsul nostru: tot! Fiecare tratament și tehnologie propusă de cabinet are beneficii enorme asupra sănătății și stării de bine. În rândurile de mai jos îți recomandăm 3 practici care nouă ne-au oferit avantaje imense, dar nu îți recomandăm nici pe departe să te limitezi la ele.
Mezoterapia. Ridurile și celulita îți tulbură starea de bine, fără urmă de îndoială. Este motivul pentru care îți recomandăm să încerci mezoterapia, cu efecte nebănuite asupra fizicului și psihicului tău. Despre ce este vorba? O practică medicală prin care se introduc substanțe nutritive și vitamine în mesoderm (strat de grăsime și țesut fibros subcutanat), prin intermediul unei microinjectări, în diverse regiuni ale corpului. Mezoterapia poate fi utilizată cu succes pe față și corp (gât, decolteu, axilă și braț, abdomen, coapse, mâini, șolduri, fese).
Principalul avantaj al mezoterapiei este că reprezintă o metodă minim invazivă. Astfel, prin intermediul introducerii unor substanțe benefice, așa cum sunt acidul hialuronic, vitaminele, factorii de creștere epidermali, vei obține efecte estetice uluitoare, mezoterapia fiind o metodă ultra sigură ca tratament adjuvant al tehnicilor de întinerire facială și al celulitei. Te vei bucura de confort absolut, nu ai nevoie de revenire postoperatorie și nici de pansamente. Îți poți relua activitățile zilnice obișnuite, vei fi impresionată de efectele imediate și de tonusul revitalizat: cu alte cuvinte, de stare de bine pe toate planurile.
Terapia vampir. Nu te lăsa intimidată de denumirea acestei terapii, deoarece PRP (Platelet Rich Plasma), respectiv Tratamentul cu Plasmă Autologă e considerat a fi cea mai sigură metodă de regenerare a pielii prin forțe proprii. Ce presupune? Recoltarea de sânge propriu (de aici și numele de „terapia vampir”) și reinjectarea sa după centrifugare în țesutul cutanat. Astfel sunt stimulate procesele de reparare celulară și de sinteză de neo-colagen pe termen lung.
Principalele beneficii ale terapiei vampir presupun reîntinerirea facială și a pielii de pe corp, creșterea elasticității și fermității pielii, tratamentul acneei și al cicatricilor rezultate în urma acesteia, ștergerea ridurilor, regenerarea părului (posibilă însă în condițiile existenței unui număr mai mare de foliculi piloși), terapia vergeturilor care se află într-o stare de evoluție incipientă, eliminarea cearcănelor.
Te temi să îți recoltezi sânge? E vorba doar despre o cantitate mică, pentru un tratament fiind necesară o eprubetă de circa 8-10 ml de sânge. În vederea efectuării terapiei vei avea nevoie de două eprubete pentru față și de una pentru gât, decolteu sau dosul mâinilor.
Însă cel mai important factor pentru care îți recomandăm să optezi pentru terapia vampir este absența efectelor adverse. Dat fiind faptul că tratamentul utilizează sânge propriu, nu există niciun risc de alergii. Singurele inconveniente pot fi reprezentate de reacția pielii la microinjectare: iritații, înroșire, mici vânătăi, ce dispar însă în decurs de câteva ore. Iar efectele sunt de-a dreptul fabuloase pentru starea ta de bine și pentru încrederea în tine.
Radiofrecvența. O procedură cu adevărat remarcabilă, radiofrecvența restabilește finețea, elasticitatea și fermitatea pielii, fiind ideală pentru față, gât și decolteu. De asemenea, radiofrecvența are efect asupra discontinuităților de culoare, reduce ridurile și atenuează cicatricile, stimulează regenerarea țesuturilor, închide porii, remodelează conturul facial, îmbunătățește calitatea pielii, tratează acneea și reduce petele pigmentare.
Ce presupune această terapie? Radiofrecvența încălzește exact țesuturile și matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen, ceea ce conduce la accelerarea producției de colagen și de elastină. Astfel, tenul e mai radios, mai ferm, mai odihnit și mai strălucitor, iar tu te bucuri de o stare de bine contagioasă.
La FiziolifeEstetique, radiofrecvența este performată prin intermediul unui personal experimentat, instruit în traininguri naţionale și internaționale, cu aparatură de ultimă generație. În plus, radiofrevcența se numără printre tratamentele anti-aging ce nu presupun efecte adverse, nu au riscuri și nici nu îți consumă mult timp: în doar 15-30 de minute, vei oferi tenului tău tot ce are nevoie. Rezultatele se văd imediat, fiind însă mai evidente în 2 săptămâni și continuând să te impresioneze până la 3 luni.
Îți dorești sănătate și stare de bine la pachet? Atunci trebuie să faci o vizită cabinetului FiziolifeEstetique. Bucură-te de efectele terapiei Tecar, cea care stimulează capacitatea ta de autovindecare, cea care te va transforma în varianta ta ideală, dar și de tratamentele care pe noi ne-au impresionat!
Sursa articolului: DivaHair

KT domiciliu

Fizioterapie, kinetoterapie  si masaj la domiciliu

Aceasta forma de tratament oferita de cabinetul nostru  vine in sprijinul pacientilor care, datorita gradului de invaliditate sau din lipsa de timp, nu se pot deplasa catre un centru de recuperare.
Serviciile noastre de fizioterapie, kinetoterapie si masaj vor fi  executate de catre specialistii nostri licentiati in fiziokinetoterapie si adaptate fiecarui pacient in functie de afectiunile acestuia. 

Avantajele recuperarii la domiciuliu:

 • Sedinta se desfasoara individual, iar planul de tratament este individualizat si direct coordonat de specialist pe intreaga perioada;
 • Se castiga timp de catre pacient in cazurile mai grave cand recuperare necesita  o perioada de timp mai indelungata;

Afectiuni tratate:

 • In urma unor evenimente traumatice (fracturi, luxatii, rupturi de ligamente, inflamatii ale tendoanelor);
 • In cazul imobilizarii indelungate datorate accidentelor, interventiilor chirurgicale sau a bolilor;
 • Ca urmare a interventiilor chirurgicale  (reconstructii, proteze de sold, umar, bazin, post operatie de hernie de disc etc.);
 • In prezenta patologiilor inflamatorii de natura reumatica (spondiloza cervicala, spondilita ankilopoetica, periartrita scapulo-humerala, coxartroza, gonartroza, artroze ale degetelor etc.);
 • Afectiuni de natura neurologica, recuperare post accident vascular cerebral, diferite grade de pareze, nevralgii, boala Parkinson etc.;
 • Probleme de postura  ori deviatii ale coloanei vertebrale precum cifoze, scolioze, lordoze, lombalgii, hernii de disc;
 • Gimnastica de intretinere a sanatatii actuale, gimnastica profilactica sau kinetoprofilaxie.

Obiectivele imediate ale  tratamentelor fizicale si kinetice sunt:

 • Ameliorarea durerii;
 • Refacerea fortei muscular si cresterea rezistentei musculaturii cu adaptarea capacitatii de efort a organismului;
 • Cresterea mobilitatii articulare;
 • Ameliorarea functiei de coordonare, control si echilibru al corpului;
 • Corectarea posturii si aliniamentului corpului;
 • Reeducarea respiratorie.

Procedurile fizioterapiei oferite sunt: electroterapie ( curenti diadinamici, interferentiali, TENS, Trabert etc.),  ultrasunet, laser  si magnetoterapie.

         

                                                                                                                 Pretuieste viata!

 

Kinetoprofilaxia

Kinetoprofilaxia este o ramura a kinetoterapiei ce are ca scop prevenirea cu preventia imbolnavirii si optimizarea starii de sanatate. Exista 2 tipuri :

 1. Profilaxie primara – vizeaza constituirea demersului de preventie care are la baza cunoasterea influentei exercitiilor fizice asupra persoanelor cu o stare de sanatate optima sau cu situatie biologica speciala (copii sub 3 ani, gravide, lauze).
 2. Profilaxie secundara – vizeaza aplicarea mijloacelor terapeutice pentru oprirea disfunctiilor cu caracter evolutiv.

 

Studiile arata ca autoregenerarea apare in urma exercitiului fizic, lipsa acestuia stopand procesele de vindecare si afectand considerabil calitatea vietii.

 

Tratamentul profilactic al osteoporozei : 

Cea mai importanta este profilaxia primara a osteoporozei prin prevenirea fragilitatii osoase. Trebuie avute in vedere din copilarie pana la varsta adulta:

 - realizarea unui titru mineral maximal al scheletului in perioada de crestere;

 - mentinerea masei osoase la nivel maxim cat mai mult timp;

 - incetinirea ritmului resorbtiei osoase odata cu inaintarea in varsta si in special la femei postclimax.

Aceste obiective se realizeaza prin:

- alimentatie corespunzatoare (trebuie sa aduca un aport optim de calciu prin lapte si derivati)

- expunere la soare (pentru sinteza vitaminei D) 

 - exercitii fizice.

Uneori se recomanda suplimentarea aportului alimentar cu vitamina D si calciu. Alimentatia trebuie sa fie echilibrata. Se evita excesul de proteine, mezeluri, sare, dulciuri concentrate sau produse din cereale integrale, pentru a nu creste eliminarea urinara de calciu.

Exercitiul fizic are o mare importanta in procesul de crestere si dezvoltare fizica, copiii si adolescentii trebuie stimulati sa practice, in mod sistematic, sporturi recreative (alergari, ciclism, inot) adaptate varstei. Mersul pe jos, plimbarile de 30-60 minute efectuate de 3-4 ori/saptamana sunt utile la adult si varstnic, contribuie la mentinerea masei osoase.

Tratamentul hormonal de substitutie este eficient in prevenirea osteoporozei la femei. Tratamentul se instituie de la primele semne premonitorii instalarii menopauzei si se continua cel putin 5 ani.

 

Profilaxia secundara se adreseaza persoanelor cu osteoporoza diagnosticata avand in vedere prevenirea caderilor, a traumatismelor, si include folosirea unui baston pentru sprijin la artrozici sau cu tulburari de echilibru, evitarea purtarii de greutati si a activitatilor bazate pe flexie accentuata a coloanei vertebrale.

De asemenea, se are in vedere o iluminare suficienta a perimetrului casnic si o supraveghere atenta a medicatiei care poate afecta echilibrul.

 

Pretuieste viata!

Kineto – Afectiuni Cronice

Kinetoterapia joaca un rol foarte important in afectiunile cronice, fiind fundamentala pentru o recuperare optima. Exercitiile fizice din programul de kinetoterapie duc la un prognostic favorabil in evolutia bolilor cronice de natura reumatologica sau neurologica. In functie de stadiul bolii, respectiv acut sau cronic, obiectivele difera astfel : 

Acut : 

- Combaterea durerii

 - Combaterea procesului inflamator

  - Relaxare generala

Cronic :

 - Evitarea  instalării atitudinilor vicioase 

- Asigurarea unei bune stabilităţi și controlul mișcărilor

- Asigurarea unei amplitudini de mişcare care să asigure funcţionalitatea articulaţiei

- Reeducarea funcţionalităţii

- Cresterea fortei musculare

Ca mijloace se vor folosi :                                                                                                     

 1. Mobilizari active libere si rezistive
 2. Contractii izometrice
 3. Tehnici de facilitate neuro – proprioceptiva
 4. Exercitii fizice specifice

 

Totodata , in partea de kinetoprofilaxie secundara , este indicata adoptarea unor serii de recomandari igienice specifice fiecarei articulatii ce implica posturari si sfaturi  despre incarcarea si evolutia protocolului terapeutic.

 Este recomandat ca protocolul terapeutic sa fie personalizat si efectuat cu regularitate pentru obtinerea unor rezultate optime si imbunatatirea calitatii vietii.

 

   Pretuieste viata!

Unghiile si cele mai frecvente afectiuni ale lor

Unghiile reprezinta, poate, cea mai neglijata parte a corpului uman cand vine vorba de sanatate. O unghie ingrijita nu este pur si simplu o unghie data cu lac, iar netratate, afectiunile unghiilor pot cauza probleme serioase pentru care unica solutie o reprezinta interventia chirurgicala. La Fiziolife Estetique punem sanatatea clientilor noastre pe primul loc si venim si in intampinarea celor mai frecvente afectiuni, precum unghia incarnata, mucegaiul sub unghie, micoza sau panaritiul.

Te invitam sa afli mai multe informatii despre unghii si aceste afectiuni. Pentru orice fel de alte detalii si pentru programari, nu ezita sa ne contactezi.

 • Leuconichia (petele si liniile albe transversale)

Este probabil cea mai frecventa modificare unghiala. Contrar parerii generale cum ca ar fi „o problema cu calciul”, cauza acestei conditii este o tulburare de keratinizare in momentul formarii unghiei, in timpul cresterii acesteia. Traumatismele locale joaca un rol important in aparitia acestei afectiuni (inclusiv scrisul la masina/calculator vreme indelungata); manipularea agresiva a cuticulei poate duce atat la leuconichie cat si la striuri unghiale. Se pare ca exista o predispozitie genetica de a dezvolta pete/linii albe unghiale dupa traumatisme mici, repetate. Alte cauze de aparitie, in cazul formelor mai avansate, sunt: afectare vasculara, psoriazis, intoxicatii cu metale grele, unele afectiuni genetice etc.

Leuconichie

Leuconichia nu necesita tratament daca a fost cauzata de microtraumatisme, insa daca are o cauza sistemica, aceasta trebuie tratata.

 • Exfolierea  marginii libere a unghiei

Cauza cea mai frecventa a acestei probleme este expunerea alternativa repetata la umezeala si apoi la uscaciune (la locul de munca, acasa etc). Lacul de unghii usuca unghia, atacand „ cimentul” intercelular, efect asemanator avand si detergentii sau alte produse de curatat. De asemenea unghiile sunt mai fragile la cei mai in varsta.Traumatismele (inclusv cantatul la un instrument cu corzi) sunt si ele cauza exfolierii unghiilor. Exista si boli sistemice care determina aceasta afectare, insa ele au si alte simptome.
O persoana care are aceasta problema trebuie sa invete sa isi emolieze zilnic unghiile si sa evite umezeala . Suplimentele medicale de tipul zinc, biotina sau fier  sunt adesea recomandate de catre medici, insa nu exista studii care sa ateste eficienta lor.

 • Dezlipirea lamei unghiale de patul unghial la nivelul marginii libere si mucegaiul sub unghie.

Apare de obicei dupa traumatisme locale (inclusiv agresionarea in timpul manichiurii/pedichiurii), dupa expunerea la frig, la umezeala excesiva sau la substante chimice agresive (ex. detergenti, solventi) si  in cazul administrarii unor medicamente.21672 Aceasta modificare poate sa apara si in cadrul unor boli dermatologice (micoza unghiei, panaritiu, etc) sau sistemice (infectii severe, diabet zaharat necontrolat, afectiuni tiroidiene, anemie, deficite vitaminice). Exista insa cazuri in care cauza nu poate fi descoperită.

Odata identificata cauza acestei probleme ea trebuie tratata corespunzator. In plus trebuie respectate cateva  masuri generale: evitarea umezelii, a substantelor chimice agresive si traumatismelor, unghiile trebuie taiate scurt si nu trebuie „umblat” la pielea de sub ele.mucegai sub unghie

 • Unghii striate (Striuri unghiale longitudinale)

Striurile unghiale longitudinale afecteaza toata lama unghiala (de la baza la marginea libera). Cele mai frecvente cauze sunt: varsta inaintata (in acest caz este o modificare fiziologica), tulburari ale circulatiei periferice si traumatismele, insa pot aparea si in boli dermatologice (psoriazis, lichen plan) sau sistemice (afectiuni tiroidiene, deficite vitaminice, malnutritie).
Tratamentul local nu este de obicei necesar, desi emolierea unghiilor poate fi utila. Daca este descoperita cauza, aceasta trebuie tratata.

 • Ingrosarea unghiei

Este definita ca ingrosarea excesiva a unghiei ce apare fie prin proliferarea tesutului subunghial, fie prin afectarea cresterii la nivelul matricii. Cauze de ingrosare sunt: micoza unghiei, psoriazis, eczema, etc. In afara tratamentului bolii subiacente ce duce la aparitia acestei afectari se practica subtierea unghiei fie prin metode fizice (pilire), fie prin metode chimice (creme pe baza de uree 40%).

 • Unghia incarnata

Unghiile incarnate reprezinta o problema comuna in cadrul populatiei, in cele mai multe cazuri unghia afectata fiind lata si curbata. Pantofii incomozi si alte forme de traumatisme locale apasa unghia in jos si catre repliurile unghiale laterale. Pentru a calma disconfortul/durerea produsa de presiune, majoritatea celor care sufera de aceasta afectiune isi taie unghia necorespunzator, lasand pe loc un mic pinten unghial care continua sa creasca in pielea de la marginea unghiei. Acest lucru produce inflamatie si poate deschide o poarta de intrare pentru bacterii. Cele mai frecvent afectate unghii sunt cele de la degetele mari de la picioare.

unghie incarnata

Tratamentul acestei afectiuni poate fi conservativ (taierea corecta a unghiei, evitarea pantofilor incomozi) sau chirurgical (cu anestezie locala se scoate o fasie ingusta de unghie de pe lateralul acesteia, astfel incat sa nu mai creasca in  piele).

Teosyal PureSense Redensity II – un gel unic si diferit, special creat pentru tratarea zonei ochilor

Teosyal este lider pe piaţa din România şi face parte din top trei producători de acid hialuronic la nivel mondial, fiind cel mai pur acid hialuronic. Injectat în derm, Teosyal repară în mod eficient deficitul de acid hialuronic din piele, datorit concentraţiei sale mari în această substanţă, rezultatul fiind vizibil imediat.

Andreea Iftimie, medic estetician

PureSense este gama Teosyal care conţine lidocaină, un anestezic local cu ajutorul cărora injectările devin complet nedureroase.

În 2012, în cadrul Congresului Naţional de Dermatologie, a fost lansat Redensity, un tratament non-invazit, nedureros și cu costuri minime, special creat pentru a reda pielii strălucirea, luminozitatea, hidratarea şi elasticitatea pierdută. Redensity II a apărut, ulterior, ca o nevoie aparte pentru zona sensibilă a ochilor, dificil de tratat având în vederea că pielea este foarte subțire și translucidă.

Teosyal Redensity II

Teosyal PureSense Redensity II tratează cu succes cearcăne, diformități ale șanțului lacrimal și pungi minimal palpebrale. Majoritatea pacienților sunt doamne cu vârsta peste 30 de ani, preocupate de modul în care cearcănele le schimbă fizionomia feței și induc o stare de tristețe sau de oboseală. Rezultatele sunt vizibile imediat.  

Tratament Teosyal Redensity II

Pentru mai multe informații despre Teosyal Redensity II te invităm să ne contactezi pentru o programare gratuită. Tratamentul este efectuat de către un medic specialist.

Adevărul despre cremele BB

Atunci când o femeie își dorește ceva, o femeie obține acel ceva. Așa că atunci când și-a dorit o cremă care să calmeze problemele tenului, dar care să aibă şi efect de fond de ten,

Seminar Weyergans

Pe 10 decembrie, in cadrul salonului Fiziolife Estetique, a avut loc un seminar de frumusete sustinut de un trainer al companiei Weyergans. Seminarul a fost deschis tuturor si ne-am bucurat atat de prezenta clientelor noastre fidele (pe care ne permitem deja sa le numim prietenele noastre) si a artistei Simona Nae, cat si de ocazia de a cunoaste oameni noi, care speram sa ne mai treaca pragul si anul acesta!

Weyergans este o companie germana, fondata acum 30 de ani de medicul R. Weyergans, recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea fara compromis in cercetarea, dezvoltarea si productia de aparatura si produse cu aplicatii in cosmetica, medicina, fitness si sport. Partenerii sai in domeniul cercetarii sunt Institutul de Medicina Aerospatiala, Institutul de Tehnologie Biomedicala din Aachen si Institutul Mac-Planck din Goettingen, Germania, iar in domeniul sportiv compania este sustinuta de echipa nationala de hochei a Rusiei si de clubul FC Barcelona. Este prezenta in peste 43 de tari, dar toate produsele comercializate sunt fabricate exclusiv in Germania.

In cadrul seminarului, am testat si am aflat mai multe despre tratamentele faciale de purificare si luminozitate cu Vitamina C – Revival si despre tratamentele corporale anticelulitice marca Weyergans, de tipul aromoterapiei si terapiei compresive. Am continuat apoi seara cu o demonstratie de epilare cu ata, realizata cu maiestrie de Gabi, cosmeticiana noastra talentata, si am incheiat cu traditionala tombola cu premii.

Dupa cum o arata si pozele, a fost o seara frumoasa, motiv pentru care va multumim pentru prezenta si va mai asteptam, cu la fel de mult drag, si la urmatorul seminar!

In continuare, va prezentam produsele vedeta ale serii, cu mentiunea ca ele pot fi comandate prin intermediul salonului nostru:

crema de maini weyergans

24.05 HAND & NAIL CREAM – o crema de maini si unghii, ce netezeste si catifeleaza. Are rezultate excelente cand este folosita ca o masca si este lasata sa actioneze prin impachetare. Contine Panthenol ( Provitamina B5) – cu puternic efect calmant si de netezire, Uree – ce pastreaza apa in tesut, pentru o hidratare indelungata si reface echilibrul pielii prin aportul de vitamina E si  B3 si Ceramide – ce actioneaza si protejeaza impotriva petelor pigmentare.

crema weyergans c7 plus

C7 PLUS – o crema de fata, de zi si de noapte, potrivita tuturor tipurilor de piele, cu o textura usoara, ideala pentru tenurile obosite, palide ce au nevoie de luminozitate si oxigenare celulara. Contine Vitamina C –  pura, incapsulata, ce se elibereaza la contactul cu pielea, oferind un suport ideal in regenerarea fibrelor de colagen si elastina, ulei de Jojoba – denumit si aur lichid, solubil in apa patrunde pana in profunzimea pieli, Alantoina – calmeaza si hraneste pielea, Aloe Vera – hidrateaza si regenereaza, extract de alge,  pentru purificare, si dioxid de titan, ce ofera protectie UV.

Styler Cream – primul produs Weyergans. Compozitia sa miraculoasa a ramas aproape neschimbata timp de 30 de ani. Atat de delicata incat este recomandata si pentru pielea sensibila a bebelusilor. Se aplica cu miscari ascendente. Se recomanda aplicarea dimineata sau inaintea activitatii sportive. Actioneaza ca o masca daca este aplicata si apoi acoperita cu film osmotic pentru 20-30 minute. Ajuta la eliminarea retentiei de apa si decongestionarea tesutului, stimuland sistemul limfatic si avand un puternic efect anticelulitic.

weyergans styler cream

 • Arnica – stimuleaza sistemul limfatic si are efect de detoxifiere
 • Iedera – antiseptic,  tonifica peretii capilarelor vaselor limfatice si sanguine
 • Galbenelele – antiinflamator, accelereaza cicatrizarea
 • Guayak Azulen – calmant
 • Tocopherol (vitamin E) – hidrateaza si protejeaza
 • Tataneasa – ajuta in procesul de vindecare si potenteaza efectul celorlalti ingredienti

 

ae stick weyergans    >>AE<< STICK –  tratament corporal ce ajuta procesele intra-celulare de lipoliza, ardere a depozitelor de grasime de pe: coapse, fese, solduri, burta, barbie. Se aplica doar local, pe pielea curata si se recomanda folosirea sa inainte de activitate fizica sau de impachetare cu film osmotic. Daca se doreste o actiune mai blanda se recomanda a se aplica peste pielea hidratata in prealabil cu Styler Cream. Contine extract de cimbru si lipozomi – aromoterapie, actioneaza din profunzimea tesutului catre exterior, are efect de stimulare a metabolismului si a oxigenarii celulare. Atentie, produce vasodilatatie cu efect de incalzire!