De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!
Telefon 0760 803 874

Cel mai avansat tratament pentru reîntinerirea pielii și tratarea cicatricilor acum la FIZIOLIFE ESTETIQUE.

MICROINJECTOR 217

Cu rezultate foarte bune, obtinute de medicii specialisti dermatologi, in tratarea cicatricilor post-acnee, post-operatorii, atrofice, post-varsat de vant,  imbunatatirea calitatii pielii, prin eliminarea ridurilor, a porilor dilatati, a  vergeturilor, petelor de hiperpigmentare, pistruilor si in tratamentul alopeciei (caderii parului), AESTEHTECH™ MICRO INJECTOR 217 este considerat ” Cel mai rapid sistem fractionat de ingrijire a pielii cu microace – pana la 217 de cicluri / secunda!”

MICRO INJECTOR 217 este un sistem de ultima generație de tratament fracționat al pielii cu microace. Este un dispozitiv sigur și eficient de tratamente cu microace verticale, care vă oferă soluții în tratamente de rejuvenare, regenerare sau tratamentul hiperpigmentatiilor. Prin crearea a mii de canale verticale în derm, MICRO INJECTOR 217 stimulează formarea de noi straturi de colagen și elastina, pentru o piele tânără, luminoasa, fară imperfecțiuni.

MICRO INJECTOR 217 este recomandat tuturor tipurilor de piele și poate fi folosit pe întreg corpul.

Utilizarea MICRO INJECTOR 217, mai ales în compania produselor cu ingredienti activi care penetrează straturile superioare ale pielii, ajuta la refacerea echilibrului natural a pielii, reface activitatea celulara și conferă un aspect sănătos. Rezultatul este o piele care radieaza de sănătate, tonifiata și frumoasa.

Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

Etapele tratamentului: demachiere, aplicare crema anestezica, curățarea zonei cu soluție dezinfectanta, aplicarea substanței active  specifica zonei tratate și reglarea adâncimii de penetrare a acelor pentru fiecare zona în parte. Apoi cu ajutorul MICRO INJECTORULUI se creează mii de micro-înțepături la nivelul pielii, favorizând pătrunderea în derm a substanței active pentru a stimula producerea de colagen propriu. La sfârșitul tratamentului se aplica o masca pentru a obține penetrarea optima a ingredientilor activi, cât și pentru a calma și relaxa pielea. Durata unei ședințe este de minimum o ora și 30 minute. Durerea este minima și recuperarea este foarte rapida.
Numărul de ședințe individuale indicat diferă în funcție de zona tratata și de complexitatea tratamentului, intre 3 și 8, la un interval de 2-3 săptămâni.

AFECTIUNI TRATABILE MICRO INJECTOR 217

– hiperpigmentatiile, melasma, pete cauzate de expunerea la soare;
– pielea imbatranita si pielea flasca;
– liniile de expresie si ridurile fine / medii;
– reducerea dimensiunii porilor;
– cicatrici si vergeturi;
– ingrijirea pre- si post interventii de chirurgie estetica;
– reduce cicatricile post acneice si post operatorii atrofice.

Avantajele aplicării tratamentului:

Timpul de refacere este minim!
Nu afecteaza epidermul!
Fără efecte secundare!
Se poate aplica pe o suprafață
extinsă de piele!
Efecte:

Ridurile fine sunt netezite!
Crește circulația sanguină!
Pielea este vizibil întinerită!
Diminuează cicatricile!
Textură fină a pielii!