De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!

NOU! Terapia posturala manuala japoneza acum si in centrul Fiziolife Estetique!

este o terapie complexa, derivata din medicina traditionala chineza, o terapie de indreptare a coxalelor. Este alcatuita din 100 de procedee de baza, aproximativ 200 de procedee secundare care se exercita pe toata suprafata corpului si constau in:
– manipulari osteo-articulare,
– mobilizari pasive,
– presopunctura,
– tehnici si procedee speciale de masaj,
– stretching.

Toate aceste elemente au ca scop reechilibarea posturala.

Spre deosebire de alte forme de terapie manuala, tehnicile Yumeiho nu presupun contactul cu pielea pacientului (exceptand manevrele din zona capului). Pacientul ramane imbracat pe durata sedintei, tinuta fiind alcatuita din haine lejere.
Terapia Yumeiho, nu vindeca, nu trateaza. In schimb, imbunatateste starea de sanatate dupa doar o sedinta si are un efect de durata.
Aceasta terapie manuala ajuta in cazuri de:
– profilaxie,
– cifoza,
– scolioza,
– hiperlordoza,
– dislocari coxale,
– dureri de spate,
– migrene si dureri de cap,
– insomnii, oboseala cronica,
– pregatirea si recuperarea sportiva,
– hernii de disc.
O sedinta de terapie dureaza de la 60 pana la 90 de minute.
Nu exista o limita de varsta!
De la bebelusi, pana la cei varstnici, cu totii se pot bucura de efectele pozitive ale terapiei yumeiho.Este foarte important de mentionat ca manipularile osteo-articulare nu se vor aplica pe copii pana la implinirea varstei de 18 ani, si asta deoarece ei sunt in continua crestere, iar structura osoasa si ligamentara nu permite aceste manipulari. In schimb, aplicarea terapiei la copiii cu boli de spate (cifoza, scolioza) sau dislocare coxala, la fel ca si multe alte afectiuni, are beneficii spectaculoase tocmai datorita atuului varstei si a elasticitatii corpului.

Contraindicatiile terapiei Yumeiho:
– Afectiuni dermatologice de orice natura: infectioase parazitare sau infectioase fungice, eczeme, eruptii, plagi, cicatrici, inflamatoare, tuberculoza. Tesuturile nevindecate sau vindecate doar partial ca urmare a interventiilor chirugicale fac problematica aplicarea manevrelor Yumeiho.
– Afectiuni cardio-circulatorii acute: angina pectorală, infarct miocardic, tulburari de ritm, insuficienta cardiac, anevrisme, embolii, hipertensiunea arteriala, tromboflebite, flebotromboze, arterite, ateroscleroză, etc.
– Afectiuni acute ale aparatului digestiv (la nivel gastric, intestinal, hepatic, biliar şi pancreatic): colita ulceroasa, boala Crohn, litiaza biliara, colecistita, ulcerul gastric, ulcer duodenal.
– Afectiuni hematice (in special cu tendinte hemoragice): fragilitate capilara, hemofilie.
– Afectiuni osoase si osteoarticulare: osteita, osteomielita, artrita, osteoporoza (in stadiu mediu sau avansat de evolutie), tuberculoza osteoarticulara.
– Traumatismele severe si nevindecate sau partial vindecate: vanatai, hematom, rupturi de muschi, fracturi.
– Afectiuni pulmonare: tuberculoza, afectiuni acute.
– Febra.
– Intoxicatii acute de orice fel.
– Cancer de orice fel.
– Hernii de orice fel.
– Afectiuni renale severe.
– Afectiuni psihice.
– Stare de ebrietate.
– Menstruatie.


Pentru informatii suplimentare despre pret si pentru programari va rugam sa ne contactati la nr. tel. 0760803874 sau sa ne vizitati la sediul nostru din strada Agricultori, nr 48, sect. 2, Bucuresti