De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!

Daca preferi un look natural, fara machiaj, daca esti alergica la produsele cosmetice, daca esti purtatoare de lentile de contact, ai ochii sensibili sau pur si simplu nu ai timp si rabdare sa stai zilnic in fata oglinzii cu rimelul si clestisorul de gene in mana, solutia ideala este permanentul de gene!

gene lungi si curbate

Va prezentam un tratament de ultima generatie, creat pentru a accentua privirea si pentru a-i conferi intensitate. Accentuarea curburii sporeste frumusetea ochilor si farmecul privirii, indiferent de varsta, si reprezinta o solutie de lunga durata, potrivita chiar si pentru cele mai scurte si mai drepte gene.

Dupa tratament genele par mult mai lungi, sunt mult mai vizibile, iar daca sunt si vopsite ulterior (ceea ce va si recomandam, pentru a da stralucire si pentru a evidentia noua lor curbura), nici nu mai este nevoie de rimel.

Permanent Gene

Deoarece procedura de curbare a genelor este una destul de complexa si migaloasa, nu se poate face acasa, ci numai într-un salon si de catre o persoana specializata. Dureaza aproximativ o ora (40 – 50 de minute), timp in care se realizeaza demachierea, pregatirea firelor cu solutii speciale pre-tratament, aplicarea permanentului propriu-zis, neutralizarea acestuia si vopsitul, care, asa cum va spuneam, vine sa intregeasca si sa puna in valoare efectul curbarii.

Permanentul dureaza pana la 2 luni (in medie intre 6 si 8 saptamani), aceasta fiind si perioada necesara regenerarii genelor naturale.

Ca si in cazul vopsitului sau permanentului de par, ingrijirea ulterioara este indicata, cu produse specifice: crema de regenerare pentru gene, rimel regenerant sau o varianta clasica, insa foarte eficienta: uleiul de ricin.