De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!

Spune adio parului nedorit si scapa de grija epilarii!

Sigur si eficient!
Tehnologie usor de suportat si non-invaziva!
Rezultate dovedite!
Oferte speciale pentru tine!
Tratamentul este rapid si nedureros, datorita sistemului de racire;
Se poate realiza si pe pielea bronzata;
Este sigur si precis;

Ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva?

Sedintele de epilare definitiva sunt programate conform unui algoritm ce respecta fiziologia cresterii firelor de par. Cele 3 stadii ale cresterii firelor de par sunt: anagen (de crestere activa), catagen (de stagnare) si telogen (de regresie).

Din acest motiv este nevoie de o serie de sedinte (10 -12), programate la un interval de aproximativ o luna, pentru a surprinde toate firele de par in stadiul de crestere activa.

Prin tratamentul de epilare definitiva se obtine distrugerea permanenta a radacinilor de par (foliculilor) in procent maxim posibil de atins de 90-95% pentru femei si 70-75% pentru barbati, cu variatii pentru fiecare zona a corpului

Designul unic, lungimea mare a undei de penetrare si sistemul inovator de racire, permit obtinerea de rezultate eficiente, sigure si permanente in indepartarea parului rebel si nedorit.
Suprafata tratata si porii nu vor avea de suferit, in timp ce foliculul pilos va fi  neutralizat complet.

Firele de par au faze de crestere diferite si astfel, tratamentele suplimentare pot fi necesare pentru a dezactiva total foliculii de par, dintr-o anumita zona.

Care sunt zonele unde se poate aplica aceasta procedura?

Zone mari: fata, zona axilelor, brate, picioare, zona inghinala, fesier, umeri, ceafa, pectorali, zona abdominala, zona lombara, zona dorsala.

Zone mici: buza superioara, barbie, perciuni, zona dintre sprancene, areole, linia mediana abdominala, degete picioare/maini, zona perianala.

Bine de stiut!

Inaintea oricarui tratament, aparatul este setat pentru a se potrivi fiecarei nuante de  piele, iar in acest mod, dupa finalizare, nu va exista nicio pigmentare suplimentara sau diferita a zonei tratate.

Epilarea cu IPL este un tratament complet, care se desfasoara in conditii de maxima siguranta, cu minim de reactii adverse, eficient pentru orice tip de piele, indiferent de zona corpului.

Contraindicatii: 

– SARCINA;
– PROBLEME HORMONALE MARI;
– CANCER;
– PROTEZE EXTERNE METALICE;
– DIABET;
– MELANOAME;
– PROBLEME EXCEPTIONALE ALE PIELII;
– INAINTE SI DUPA EXPUNEREA LA SOARE/ SOLAR;

De-a lungul acestor secole de incercari, mai mult sau mai putin violente, pentru a ajunge la perfectiunea pielii complet netede, s-a recurs la urmatoarele metode :

* Substante vegetale si minerale ( UREA, PAPAINA cu Oxigen Hiperbaric )
* Electricitate ( TERMOLIZA – Penseta electronica )
* Lumina pulsata ( EPIL BEAUTY CLINIC )

Raman cateva limitari obiective ale unui succes total:

– Culoarea pielii;
– Culoarea parului;
– Sezonalitatea;
– Zonele pe care se actioneaza;
-Celelelte metode au insa limitari si mai substantiale.

Te asteptam la Fiziolife Estetique sa te convingi de rezultatele aparatului de epilare definitiva si vei uita de grija epilarii!

Apeleaza cu incredere la specialistii FIZIOLIIFE ESTETIQUE si te vei convinge de rezultate!

Lasa pielea ta in grija noastra!

Pretuieste viata!