Teosyal PureSense Redensity II – un gel unic si diferit, special creat pentru tratarea zonei ochilor

Teosyal este lider pe piaţa din România şi face parte din top trei producători de acid hialuronic la nivel mondial, fiind cel mai pur acid hialuronic. Injectat în derm, Teosyal repară în mod eficient deficitul de acid hialuronic din piele, datorit concentraţiei sale mari în această substanţă, rezultatul fiind vizibil imediat.

Andreea Iftimie, medic estetician

PureSense este gama Teosyal care conţine lidocaină, un anestezic local cu ajutorul cărora injectările devin complet nedureroase.

În 2012, în cadrul Congresului Naţional de Dermatologie, a fost lansat Redensity, un tratament non-invazit, nedureros și cu costuri minime, special creat pentru a reda pielii strălucirea, luminozitatea, hidratarea şi elasticitatea pierdută. Redensity II a apărut, ulterior, ca o nevoie aparte pentru zona sensibilă a ochilor, dificil de tratat având în vederea că pielea este foarte subțire și translucidă.

Teosyal Redensity II

Teosyal PureSense Redensity II tratează cu succes cearcăne, diformități ale șanțului lacrimal și pungi minimal palpebrale. Majoritatea pacienților sunt doamne cu vârsta peste 30 de ani, preocupate de modul în care cearcănele le schimbă fizionomia feței și induc o stare de tristețe sau de oboseală. Rezultatele sunt vizibile imediat.  

Tratament Teosyal Redensity II

Pentru mai multe informații despre Teosyal Redensity II te invităm să ne contactezi pentru o programare gratuită. Tratamentul este efectuat de către un medic specialist.