Micro – Retinol

Micro-Retinol™ – gama revolutionara anti-imbatranire, pe baza de retinol, de la Pevonia Botanica, este acum disponibila sub forma de tratament facial complet (90′), la Fiziolife Estetique! Pret Promotional: 300 RON!

Va prezentam un tratament ce are la baza un ingredient de ultima generatie, Retinolul, ce ofera rezultate vizibile imediat impotriva semnelor de imbatranire si imperfectiunii tenului. Considerat “organizatorul” pielii, retinolul lucreaza pentru a energiza celulele bazale si a restabili activitatea normala a acestora, avand o dubla actiune: exfoliaza adanc pielea diminuand astfel din volumul si adancimea ridurilor si lupta impotriva oxidarii celulare, stimuland in acelasi timp productia de colagen si elastina.

Fata de alte produse anti-imbatranire care contin o cantitate scazuta de retinol, noua tehnologie exclusivista Micro-Retinol™ de la Pevonia depaseste cu mult toate provocarile de productie si limitarile asociate cu acest ingredient. Servind drept un sistem de livrare accelerata, Micro-Retinol™ permite absorbtia imediata si usoara, precum si livrarea tintita in straturile mai profunde ale epidermei, restabilizand rapid functiile normale ale pielii.

Tehnologia Micro-Retinol ofera rezultate exceptionale, inca de la prima sedinta si este recomandata tuturor tipurilor de ten, cu exceptia celui acneic si sensibil. Se utilizeaza in salon si are cele mai bune rezultate in cazul persoanelor de peste 30 de ani care au probleme in ceea ce priveste lipsa tonusului, elasticitatii pielii, ten asfixiat, fara oxigenare si luminozitate sau foarte pigmentat.

Pevonia Micro - Retinol

In tratament se folosesc produse autentice pentru ingrijirea pielii marca Pevonia Botanica, ce contin exclusiv ingrediente naturale pure, fara parabeni, create cu extracte organice. Pe langa ingredientul de baza, retinolul, gama Micro-Retinol™  mai contine si Acid Hialuronic, Colagen, Elastina Marina, Vitamina C, Vitamina E, Aloe Vera, Musetel si Unt de Shea.