Terapie LED

LED Therapy este o terapie complementara ce stimuleaza producerea de colagen si reduce producerea de melanina, fiind un adjunvant important in sedintele de tratare a ridurilor si in cele de fermitate a epidermei.

Terapia LED este efectuata cu ajutorul Light Emision Diode (Diode Emitatoare de Lumina). Acestea transmit fotoni pana la un nivel de 2 – 3 cm sub epiderma, determinand o reactie fotochimica cu eliberare de enzime active ce stimuleaza metabolismul intracelular.

LED-ul rosu, complementar tratamentului de dermoporatie (mezoterapie virtuala), stimuleaza circulatia sanguina si regenenerarea celulelor.

LED-ul albastru, complementar tratamentului de dermocrioforeza (CrioCool), este analgezic, antiinflamator si antiseptic.

terapie-led

Desi asemanatoare cu laserul, LED Therapy este complet non-agresiva si non-invaziva pentru organism, datorita faptului ca se propaga pe o suprafata mai mare si nu emite suficienta putere pentru a distruge tesutul, ci doar pentru a stimula un raspuns de autovindecare din partea organismului.