De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!

Infiltratii remedii homeopate

Nou la Fiziolife Estetique!

In cadrul cabinetului se folosesc, alaturi de alte metode de tratament de recuperare medicala  si infiltratiile intraarticulare si periarticulare cu remedii homeopate – Aflutop, Gerovital, pentru spondiloze si spondilodiscartroze, cervicodorsolombare, torticolis, periartrite simple, necomplicate la genunchi, sold, umar, cot, pumn, glezna, pareze de nervi periferici, hernii de disc cervicale si lombare, umar inghetat, etc.Sunt folosite medicamente naturiste, homeopate, cu efect de regenerare a structurilor articulare afectate si in special a cartilajului articular.
Simpla intepare, prin efectul de agresiune locala, stimuleaza imunitatea naturala si apararea locala si generala a organismului.

Daca adaugam si efectul substantei injectate, precum si energia punctului intepat, obtinem un efect spectaculos, care depaseste cu mult efectul medicatiei administrate oral.

Durerile si ametelile din spondiloze raspund remarcabil la mezoterapia cu substante homeopate! Infiltratiile sunt foarte putin dureroase, se foloseste un ac atraumatic de dimensiune 30G si se infiltraza in cateva puncte trigger paravertebrale cervicale.

Nr. de ședințe necesare 6 – 10 ședințe. Prețul unei ședințe este de 60 lei.