De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!
Telefon 0760 803 874

Antrenament aerobic – pilates

La Fiziolife Estetique poti acum sa te bucuri de beneficiile antrenamentelor de Pilates sub indrumarea unui specialist kinetoterapeut. 

OFERTELE LUNII:
5 sed. * 40 min/sed. – 150 ron
( grup de max. 4 persoane)
5 sed.*60 min/sed. pilates individual + 5 sed. masaj de tonifiere 30 min/sed.-  400 ron

Despre Pilates

pilatesPilates reprezinta un sistem de exercitii fizice dezvoltat la inceputul secolului 20 de catre Joseph Pilates in Germania.

Pilates si-a numit medota Contrology, fiind convins ca aceasta foloseste mintea pentru a controla muschii. Programul se axeaza pe musculatura posturala care ajuta la pastrarea unei pozitii echilibrate a corpului si care este esentiala in asigurarea suportului coloanei. In particular, exercitiile Pilates invata constientizarea respiratiei si a pozitiei coloanei si tintesc intarirea muschilor torsieri profunzi.

Pilates te invata sa iti constientizezi corpul, o postura corecta si miscari fara efort, gratioase. Imbunatateste flexibilitatea si eficienta miscarilor si ajuta la alinarea durerilor de spate.

Pilates transforma radical felul in care corpul tau arata, se simte si actioneaza. Intareste fara a genera masa, creand un corp alungit, tonifiat cu coapse suple si abdomen plat.

Pilates lucreaza mintea si corpul in acelasi timp, reprezentand o maniera sanatoasa si relaxanta de a scapa de stresul cotidian.

 

[preturi categorie_pret=’Antrenament aerobic – pilates’]

Pretuieste viata!