Masaj cu pietre calde

Masajul cu pietre calde  isi are radacinile in medicina ayurvedica traditionala, fiind una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi utilizate in relaxare, echilibrare energetica si detoxifiere. In clinicile de specialitate, masajul terapeutic cu pietre calde este cunoscut sub denumirea stiintifica de Terapie Geotermala.

O explicatie a efectului benefic pe care aceasta terapie il are atat asupra psihicului, cat si asupra fizicului uman, sta in structura minerala a rocilor vulcanice folosite. Pietrele utilizate in masajul terapeutic sunt in marea lor majoritate de bazalt, proprietatile acestora fiind recunoscute de indieni de cateva mii de ani. Bazaltul este o roca vulcanica ce se gaseste in rauri si oceane si a carui structura minerala s-a descoperit a fi similara cu cea a muschilor corpului uman.

Terapia geotermala actioneaza pe doua nivele: intr-un mod static, prin presopunctura in anumite puncte si intr-unul dinamic, prin metode de masaj bine definite.

Avantaje: eliminarea toxinelor; cresterea abilitatii fibrelor de colagen de a se intinde; diminuarea sau disparitia problemelor articulatiilor; diminuarea sau eliminarea durerii; diminuarea spasmei musculare; cresterea circulatiei sangvine; scaderea tensiunii arteriale; cresterea temperaturii corporale; accelerarea pulsului; accelerarea respiratiei; accelerarea oxigenarii la nivel celular si a ritmului metabolic; cresterea activitatii rinichilor; eliminarea edemelor; aplicarea pietrelor vulcanice calde in zona opusa celei afectate, atrage fluxul de sange din zona afectata, reducand astfel tensiunea dint acea zona.
MR

Pret: 150 RON / 90 min.