Masaj cu bambus

Pentru un echilibru perfect trup – minte – spirit, terapeutii nostri te asteapta la Fiziolife Estetique pentru a incearca masajul cu bambus la pretul promotional de 250 de lei / 4 sedinte (50 min./sed.) 

BambusIntr-o era dominata de computere, telefoane mobile si mancare procesata, oamenii au inceput sa simta dorinta reintoarcerii la simplitatea naturii, orientandu-se spre diete organice, uleiuri esentiale, medicina naturista, cautand in acelasi timp metode prin care sa evadeze din ritmul rapid in care isi traiesc viata, dominati de stres si neliniste.

Despre bambus se spune ca este planta cea mai importanta pentru om si pentru ecosistem, avand cea mai larga varietate de utilizari, reprezentand nu numai un element decorativ, ci si o sursa de hrana, un material de constructii si avand, inclusiv, proprietati medicinale. In cultura asiatica, bambusul este considerat un simbol al puterii, tineretii, bunastarii si pacii si, mai mult decat atat, in anumite mitologii este prezentat inclusiv ca fiind samanta din care s-a nascut omul.

Bambusul are o energie aparte, ceea ce face ca masajul cu bete de bambus sa nu fie exclusiv o metoda eficienta de remodelare corporala, ci, in mainile unui terapeut bun, o experienta complexa, cu impact asupra trupului, mintii si spiritului.

La nivelul trupului, masajul cu bambus reprezinta o metoda eficienta de a scapa de inestetica celulita, fiind de doua ori mai eficient decat masajul traditional anticelulitic. In plus, tonifiaza musculatura, ridica fesele, reda elasticitatea pielii, stimuleaza sistemul limfatic (contribuind, deci, la eliminarea toxinelor din corp) si imbunatateste circulatia sanguina.

Datorita efectelor puternice pe care le are asupra musculaturii, acest tip de masaj este recomandat si barbatilor, cu atat mai mult celor care practica si activitati sportive.

La nivel mental si emotional, terapia induce o stare de relaxare si de echilibru, reprezentand, in acelasi timp, pentru psihicul oricui alege acest tip de masaj, un adevarat cocktail revitalizant.

Beneficiile masajului cu bete de bambus:

  • Combaterea celulitei si modelarea armonioasa a corpului
  • Detensionarea si tonifierea musculaturii
  • Biostimularea circulatiei si a sistemului limfatic
  • Relaxarea si revitalizarea psihicului

Pretuieste viata!