Tratament anti – aging cu Oxigen Hiperbaric
Epilare cu Zahar
Fizioterapie Bucuresti
Antrenament individual aerobic - pilates - taebo
Gimnastica pentru gravide
Tratamente injectabila anti-aging
 

Masaj anticelulitic

masajanticelulitic_08

 

Este eficient in combaterea celulitei si participa activ in cadrul unei cure de slabit,  accelerand considerabil intregul proces.
Hipodermul este locul de aparitie a celulitei si se datoreaza unei insuficiente circulatorii venoase si limfatice, ceea ce va duce la acumularea de lichid in spatial 3 interstitial.

Stadializarea celulitei:

Stadiul I – coaja de portocala – este stadiul in care apare edemul in periferie si care poate fi total reversibil.983266_578851918834381_121878564_n

Stadiul II – coaja de portocala in repaus, in care, micile conglomerate incep sa creasca in dimensiune si sa fie inconjurate de colagen.

Stadiul III – aspectul de coaja de portocala este mai extins, iar la palparea in profunzime se simt mici noduli.

Stadiul IV – noduli durerosi spontani la palpare, alterneaza cu zone declive, determinate de colagenul gros care trage de piele.

Se mai numeste si celulita fibrosclerotica.

Este ireversibil, dar prin tratamente se ajunge la remedierea starii clinice si este necesar sa se faca acest lucru pentru a reda organismului substantele benefice care sunt blocate in periferie.

Terapiile anticelulitice merg in mai multe directii:

  • consumarea grasimii de rezerva
  •  imbunatatirea circulatiei limfatice si venoase
  • distrugerea nodulilor de celulita
  •  imbunatatirea tonusului si elasticitatii pielii.

Masajul anticelulitic este recomandat in orice cura de intretinere, remodelare corporala, si slabit.

Drenajul limfatic este un procedeu adresat circulatiei limfatice care este intotdeauna deficitara la persoanele supraponderale si nu numai.

Care este rolul sistemului limfatic in organismul uman?

Simplificand foarte mult, sistemul limfatic se intinde ca o panza de paianjen in intregul corp, la fel ca si capilarele sanguine; insa, spre deosebire de acestea, formeaza numai o jumatate de circuit. Prin sistemul circulator, sangele pleaca de la inima, face un circuit complet si se intoarce la inima. Sistemul limfatic incepe in tesuturi, deci la jumatatea drumului. Capilarele limfatice din tesuturile superficiale sunt situate in imediata apropiere a capilarelor sanguine, avand sarcina sa preia surplusul de lichide si sa-l transporte prin vasele limfatice mari la nodulii limfatici, unde are loc fagocitoza: eliminarea celulelor moarte, a reziduurilor bacteriene etc., dupa care limfa ramane curata. Ganglionii sunt niste statii de epurare, filtre ale sistemului limfatic.

În principiu, drenajul limfatic este un masaj usor, combinat cu aplicarea presiunii uşoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism unde se adună toxine, pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic. Ganglionii limfatici se găsesc în regiunea gâtului, a sânilor, abdomenului, în zona inghinală şi a genunchilor.

Pompajul ganglionilor limfatici si drenajul limfei ajuta la eliminarea apei in exces acumulata in tesutul adipos, a toxinelor si a resturilor metabolice blocate in spatiul interstitial, acumulari care genereaza celulita dar si inflamarea membrelor inferioare obosite.

Drenajul limfatic asigură o curatare si o regenerare profunda a organismului si de aceea se recomandă în completarea regimurilor de detoxifiere pentru un rezultat optim. Tot prin drenajul limfatic se stimulează eliminarea apei stagnante din organism şi se ameliorează aspectul de coajă de portocală a pielii, mult temuta şi nedorita celulită, care, deşi nu este o boală, afectează starea de bine a majorităţii femeilor.

Alte recomandari:

  • tulburari endocrine
  • tegument deshidratat sau seboreic
  • calvitie
  • retentie hidrica
  • tulburari ale sistemului imunitar, etc.

Drenajul limfatic este mai mult decât o procedură cosmetică şi in cadrul cabinetului nostru este efectuat de către un specialist kinetoterapeut.

Se recomanda: 2 sedinte pe saptamana.

Pretuieste viata!

Powered by WordPress and FlexiThemes