De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!

cuperoza si telangiectazii

Cuperoza si Telangiectazia

Cuperoza: ce este cuperoza si care sunt cauzele?

Cuperoza se manifesta prin inrosirea anumitor zone ale fetei. Cuperoza inseamna inrosirea tranzitorie a nasului, obrajilor, fruntii si barbiei. Cuperoza inseamna dilatari permenente ale capilarelor sanguine superficiale. In aceasta situatie circulatia sangelui nu este bine echilibrata. 
Cuperoza ten femi

Cauzele pot fi multiple, insa cele mai importante sunt:

– expunerea la soare;
– diferite mancaruri condimentate;
– consumul de alcool;
– folosirea unor produse cosmetice neadecvate tipului de ten;
– fumatul;
– tulburarile endocrine;
– menopauza;
– viata sedentara;
– expunere la solar si sauna cu abur.

Telangiectazia 

Telangiectazia: ce este si de cate tipuri poate fi?

Telangiectazia este o dilatatie permanenta a unui vas mic (arteriola, capilar sangvin, venula) situat in derm. Telangiectaziile formeaza linii fine rosii si violete, de cativa milimetri pana la cativa centimetri lungime, rectilinii sau sinuoase; ele deseneaza adesea retele, uneori stele micute (angioame stelare).
Tratament cuperoza femei

Sunt diferite tipuri de telangiectazie:

Telangiectaziile dobandite sunt de departe cele mai frecvente. Unele au o cauza locala: traumatism, aplicatie prea indelungata de corticosteroizi, radioterapie. Altele sunt consecutive unei boli, care poate fi generala (sarcoidoza, sclerodermie, lupus eritematos) sau nu (cuperoza, angiom stelar, insuficienta venoasa cronica a membrelor inferioare). Altele sunt total izolate, fara cauza cunoscuta.

Telangiectaziile congenitale constituie un simptom al unei afectiuni ereditare complexe: sindromul Rendu-Osler, ataxie-telangiectazie etc.

Care sunt tratamentele la care poti apela?

Tratamentele constau fie in terapii laser, fie in terapii cu LUMINA PULSATA.

Nu toata lumea stie insa ca Lumina Pulsata e un ajutor exceptional in cadrul tratamentelor de cuperoza si telangiectazie. Este foarte important sa explicam cum se manifesta telangiectazia pe diferite zone ale corpului nostru si in ce consta.

Telangiectazia faciala si cuperoza. Diferente si cauzele de aparitie

Telangiectazia sau capilare proeminente, asa cum mai este ea numita, se manifesta prin dilatarea vaselor sangvine, in special a vaselor foarte mici si care fac parte din reteaua vasculara cutanata. 

Motivele pentru care acestea apar sunt diverse, insa putem spune ca printre fenomenele care duc la aparitia telangiectaziei faciale este expunerea repetata si indelungata la soare sau la abur.
Cuperoza si teleanjectazia

Tratamentul IPL

Tratamentul cu Lumina Intens Pulsata este o solutie de succes la care puteti apela in cazul in care suferiti de cuperoza si telangiectazie faciala.

Vasele de sange se pot inchide atat cu IPL cat si cu laser Nd-Yag, ambele avand selectivitate pentru pigmentul rosu ( hemoglobinic) din vas, pe care il coaguleaza. Lumina este convertita in caldura, care este atrasa preferential de tot ce are culoare – in acest caz, de sangele din vase, care este coagulat si in urmatoarele saptamani se resoarbe de catre vasele mari si astfel, tenul revine la coloratie normal. 

O singura sedinta are efect vizibil, dar nu este suficienta. Sunt necesare min. 3-4 sedinte la interval de 3 saptamani.

Fiziolife Estetique iti propune o procedura sigura, fara durere, care te va scapa de cuperoza si telangiectazie faciala!

Programeaza acum o consulatie pentru a afla de beneficiile acestui tratament revolutionar!

Apeleaza cu incredere la specialistii FIZIOLIFE ESTETIQUE si te vei convinge de rezultate! 

Lasa pielea ta in grija noastra!

Prețuiește viata!