LPG Endermolift

Endermolift LPG – stimulare celulara antiaging

LPG liderul mondial in stimulare celulara cu CELLU M6 aduce acum ca noutate si ENDERMOLIFT, o  tehnica anti-aging 100% naturala pentru a redensifica pielea in profunzime si a sterge semnele de imbatranire.

LPG LIFT  trimite micro-impulsuri catre suprafata pielii pentru a stimula in profunzime celulele tineretii, restartand productia lor naturala.

Care sunt beneficiile acestei tehnologii revolutionare? Endermolift este capabila sa stimuleze sinteza naturala a acidului hialuronic, prin masaj, ajutand pielea sa produca acid hialuronic, colagen si elastina, fiind unica tehnologie capabila de acest lucru in acest moment.

poza lpgEfectele acidului hialuronic asupra pielii sunt hidratarea si volumizarea, iar pe cat de util este, pe atat de dificil de asimilat. Colagenul contribuie la fermitatea pielii, in timp ce elastina ii confera suplete. Daca sintetizam aceste atribute, sinteza celor trei elemente contribuie mentinerea aspectul tanar al pielii un timp mult mai indelungat.

Cum functioneaza Endermolift? In straturile profunde ale pielii noastre exista niste celule, denumite fibroblasti, care sunt responsabile de producerea colagenului si crearea blocurilor de baza ale dermului. Aceste celule insa, in timp, isi pierd mobilitatea si vigoarea, iar pielea alimentata foarte slab cu colagen, elastina si acid hialuronic isi pierde fermitatea, se rideaza si imbatraneste. Noua tehnologie ofera o stimulare multi-dimensionala, pe suprafata pielii, functionand ca o trezire la viata a fibroblastilor.

Este vorba practic un masaj tintit, efectuat cu o tehnologie patentata MPF – Flapsuri Pulsante Motorizate. Viteza de pulsare a flapsurilor este ajustata in functie de zona si de problema tintita: fermitatea pielii, reducerea ridurilor, drenaj si oxigenarea pielii, eliberarea de grasimi, iluminarea tenului). Este deci vorba de un proces naturat, non invaziv, care respecta integritatea tesutului pielii.

Indicatii ale Endermolift LPG :

    reducerea ridurilorsi a liniilor finelpg2
drenajul limfatic
– se elimina pungile
    de sub ochi, cearcanele
    lifting non- chirurgical
    anti-aging
    redarea luminozitatii
refacerea conturului facial
    eliminarea barbiei duble
    regenerare celulara

Endermolift este recomandat şi bărbaţilor, în cazul pierderii elasticităţii tenului, ridurilor, bărbiei      duble,  reconturarii faciale .

In functie de tratamentul ales sedinta LPG pentru fata dureaza 15’, 20’ , 30’ sau 40’.
Rezultatele sunt vizibile chiar dupa cateva sedinte de tratament, iar dupa 10-12 sedinte se pot observa schimbari majore. Dupa obtinerea rezultatului dorit, sunt necesare tratamente de intretinere, unul sau doua pe luna .
Pe langa rezultatele eficiente privind aspectul tenului, LPG Endermolift produce un efect placut de relaxare, stimuleaza sistemul nervos neurovegetativ si diminueaza starea de stres, sedintele de tratament devenind adevarate momente de relaxare.

Tehnologia Endermolift este non-invazivă, 100% naturala neafectând tenul !

Contraindicatii Endermolift LPG :

  • herpes
  • vitiligo
  • acnee ( in stadii inflamatoare si infectioase )

 Da rezultate Endermolologie LPG ?

DA ! Exista o multitudine de studii clinice efectuate in USA (UCLS, Vanderbilt University, etc) precum si in multe universitati europene care atesta eficienta Endermologie si a Cellu M6. Aceste studii au permis de altfel producatorului LPG sa obtina autorizarea FDA pentru reducerea temporara a celulitei – singurul aparat din lume care are aceasta certificare.

Pret promotional – 1 sed. endermolift facial (fata, gat)- 50 ron /15min

 Pretuieste viata!