De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!

Radiofrecventa

Vacuum + RF Bipolar 30 min/ sedinta – 60 lei
Abonament 10 sedinte – 540 lei

RF hexapolara 20 min/sedinta – 70 lei
Abonament 10 sedinte – 630 lei

Este una din cele mai noi forme de masaj, folosite cu succes pentru a elimina celulita, vegeturile si a tonifia pielea. Aceasta este complet sigura si nu agreseaza pielea in niciun fel, fiind una din cele mai indicate alternative la operatiile estetice recomandate de unii medici. Nu exista perioade de recuperare si astfel puteti reveni la activitatile codiene, imediat dupa aceea.

Radiofrecventa

Acest tip de masaj are la baza aplicarea undelor radio ce ajung sa actioneze in profunzime asupra tesutului adipos, fara a fi afectata in vreun fel pielea. Aceste unde incalzesc straturile de grasime, actionand asupra lor din interior. La aceste straturi, in mod specific, este destul de dificil sa ajungi si sa le si elimini prin metode traditionale cum ar fi cremele anticelulitice, care nu reusesc sa ajunga la un nivel atat de profund.

Inca de la primele sedinte se pot observa rezultate: conturarea si redefinirea liniilor siluetei, tonifiere si netezire, fara a fi lezat tesutul. Celulita incepe sa dispara iar aspectul de piele lasata este liminat.

Radiofrecventa

[preturi]

Pretuieste viata!