Epilare Laser Dioda

Epilare Laser Dioda

Prinde oferta!

1 sed. Epilat inghinal total = 220 ron
1 sed. Epilat inghinal total + epilat axile = 330 ron
1 sed. Epilat mustata + 1 sedinta epilat Barbie = 100 ron

Spune adio parului nedorit si scapa de grija epilarii!

Sigur si eficient!
Tehnologie usor de suportat si non-invaziva!
Rezultate dovedite!
Oferte speciale pentru tine!

Laserul Dioda (Light Amplification by Stimulated Emition of Radiation) este un dispozitiv cu emisie tip Mega Dioda, care utilizeaza o tehnologie usor de suportat si non-invaziva.

Este un aparat de epilare definitiva computerizat, cu diferite functii. Principala functie este cea de epilare definitiva, insa are si alte programe, cum ar fi: anti-age, anti-acnee, rozacee si telangiectazie.

Fiziolife Estetique aduce in premiera inovatorul aparat cu Laser Dioda!

Beneficii si rezultate Laser Dioda:

Indeparteaza pana la 100% firele de par prin fototermoliza selectiva;
Tratamentul este rapid si nedureros;
Se poate realiza si pe pielea bronzata;
Este sigur si precis;

Ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva?

Sedintele de epilare definitiva sunt programate conform unui algoritm ce respecta fiziologia cresterii firelor de par. Cele 3 stadii ale cresterii firelor de par sunt: anagen (de crestere activa), catagen (de stagnare) si telogen (de regresie).

Din acest motiv este nevoie de o serie de sedinte (6 -10), programate la un interval de aproximativ o luna, pentru a surprinde toate firele de par in stadiul de crestere activa.

Prin tratamentul de epilare definitiva se obtine distrugerea permanenta a radacinilor de par (foliculilor) in procent maxim posibil de atins de 90-95% pentru femei si 70-75% pentru barbati, cu variatii pentru fiecare zona a corpului

Laserul cu Dioda de 808 nm depaseste noile frontiere ale epilarii cu laser. Aparatul genereaza o raza laser de o anumita lungime de unda (807 nm ), capabila sa ajunga in piele unde sa fie absorbita de pigmentii acesteia din bulbul firului de par.
In acest mod, se creste temperatura celulelor germinatative din bulb, obtinandu-se astfel o epilare permanenta cu ajutorul principiului de fototermoliza selectiva.

Designul unic, lungimea mare a undei de penetrare si sistemul inovator de racire, permit obtinerea de rezultate eficiente, sigure si permanente in indepartarea parului rebel si nedorit. Utilizand laserul Dioda, pielea nu va suferi leziuni.
Suprafata tratata si porii nu vor avea de suferit, in timp ce foliculul pilos va fi  neutralizat complet.

Epilarea prin laser opreste cresterea firelor de par care sunt deja la suprafata pielii in momentul actiunii laserului.

Firele de par au faze de crestere diferite si astfel, tratamentele suplimentare pot fi necesare pentru a dezactiva total foliculii de par, dintr-o anumita zona.

epilare-definitiva_ten_femei

Caracteristicile care definesc un laser: 

Coerenta:

– toate undele luminoase care compun un fascicul oscileaza concomitent, ca un regiment de soldati in defilare in aceeasi cadenta; lumina obisnuita poate fi in schimb comparata cu o multime de persoane care circula dezordonat in directii diferite cu pasi diferiti, oprindu-se si repornind in momente aleatorii.

Lungimea de unda monocroma:

– se refera la un fascicul de lumina de o singura culoare, cu o anumita lungime de unda bine determinata care nu se mai descompune daca trece printr-o prisma de refractie.

Monodirectionalitatea:

– o directie unica.

Care sunt zonele unde se poate aplica aceasta procedura?

Zone mari: fata, zona axilelor, brate, picioare, zona inghinala, fesier, umeri, ceafa, pectorali, zona abdominala, zona lombara, zona dorsala.

Zone mici: buza superioara, barbie, perciuni, zona dintre sprancene, areole, linia mediana abdominala, degete picioare/maini, zona perianala.

epilare_definitiva_laser_dioda
 
Bine de stiut!

Inaintea oricarui tratament, aparatul este setat pentru a se potrivi fiecarei nuante de  piele, iar in acest mod, dupa finalizare, nu va exista nicio pigmentare suplimentara sau diferita a zonei tratate.

Epilarea cu laserul Dioda este un tratament complet, care se desfasoara in conditii de maxima siguranta, cu minim de reactii adverse, eficient pentru orice tip de piele, indiferent de zona corpului.

Contraindicatii: 

– SARCINA;
– PROBLEME HORMONALE MARI;
– CANCER;
– PROTEZE EXTERNE METALICE;
– DIABET;
– MELANOAME;
– PROBLEME EXCEPTIONALE ALE PIELII;
– INAINTE SI DUPA EXPUNEREA LA SOARE/ SOLAR;

De-a lungul acestor secole de incercari, mai mult sau mai putin violente, pentru a ajunge la perfectiunea pielii complet netede, s-a recurs la urmatoarele metode ( noi le avem pe TOATE ) :

* Substante vegetale si minerale ( UREA, PAPAINA cu Oxigen Hiperbaric )
* Electricitate ( TERMOLIZA – Penzeta electronica )
* Laser ( D9 DIODO 808nm )
* Lumina pulsata ( EPIL BEAUTY CLINIC )

Raman cateva limitari obiective ale unui succes total:

– Culoarea pielii;
– Culoarea parului;
– Sezonalitatea;
– Zonele pe care se actioneaza;
-Celelelte metode au insa limitari si mai substantiale.

Te asteptam la Fiziolife Estetique sa te convingi de rezultatele aparatului de epilare definitiva Laser Dioda si vei uita de grija epilarii!

Apeleaza cu incredere la specialistii FIZIOLIIFE ESTETIQUE si te vei convinge de rezultate!

Lasa pielea ta in grija noastra!

Pretuieste viata!