Dermocrioforeza (CrioLift)

Oferta lunii martie: 1 sed. criolift + microdermabraziune – 100 ron

MesoSonix, cel mai performant aparat de mezoterapie virtuala, aduce nou in terapii un capat de tratament bazat pe stimularea circulatiei sangvine prin dermocrioforeza.

Tehnologia CrioLift se bazeaza, practic, pe racirea superficiala a zonei tratate si foloseste temperaturi scazute pentru a reduce temperatura tesuturilor. Ceea ce se obtine imediat este o serie de efecte de termo-reglare, ce presupune la nivel facial inchiderea porilor si, implicit, rezolvarea problemelor determinate de porii mariti.

dermocrioforeza-criocool-cryolift

  • Aceasta  procedura  ultra  moderna de infrumusetare  face si drenaj limfatic pentru zona cearcanelor,  dezumfla ochii si netezeste pielea, intinde ridurile si inchide porii. Dupa o sedinta de criolift, tenul devine ferm, luminos si ridurile sunt mult diminuate.
  • Prin aceasta procedura temperatura pielii scade gradual, alternand vasoconstrictia cu vasodilatatia, imbunatateste circulatia la nivelul pielii, creste aportul de oxigen la nivelul celulelor si tegumentului.
  • Terapia prin criogenare, este combinatia perfecta intre produse de inalta calitate si efectul biostimulator al crioterapiei si datorita temperaturii foarte scazute , ingredientele produselor folosite, acidul hialuronic, vitamina C, vitamina B6  , colagenul , seruri si vitamine patrund adanc in toate straturile dermei si astfel, factorii lor activi sunt complet asimilati. Chiar dupa prima sedinta veti simti si veti observa o imbunatatire imediata, este un tratament progresiv ce necesita minim 4 sedinte pentru rezultate excelente si de durata.

Pretuieste viata!