Pensat

OFERTA LUNII: Pensat + epilat mustata cu pasta de zahar = 30 ron

Mai groase sau mai subtiri, mai lungi, mai arcuite sau mai drepte, sprancenele sunt o parte importanta a fetei si exprima mult din personalitatea si starea de spirit a unei persoane. Totusi, trebuie sa ai grija de ele daca vrei sa nu isi piarda forma si sa exprime exact ceea ce doresti.

Pensatul sprancenelor au un impact radical asupra infatisarii noastre. Un pensat corect ne imbunatateste vizibil aspectul fizic, in timp ce pensarea eronata, si ne referim aici la cea exagerata, imprima ideea de imbatranire.

Forma sprancenelor se stabileste in functie de:sprancene-frumoase

  • fizionomia clientei
  • cerintele clientei
  • standardele determinate de moda

Este extrem de important sa urmam pasii pensatului:

  • eyebrows-right-shapese dezinfecteaza zona sprancenoasa cu ajutorul tonicului;
  • studierea fizionomiei clientei si stabilirea de comun acord cu aceasta a formei pe care urmeaza sa o dam sprancenelor;
  • masurarea sprancenelor – stabilirea limitelor

Conform proportiilor ideale distanta dintre unghiurile interne ale ochilor este egala cu lungimea unui ochi. Aceeasi lungime trebuie sa o aiba si latimea nasului.

Va recomandam sa tineti cont de aceste sfaturi pentru un pensat corespunzator si sa stati departe de unul nereusit, ce se rasfrange negativ asupra chipului dvs.

Cu o pereche de sprancene aranjate perfect nu mai aveti nevoie decat de putin fond de ten, un blush subtil si un rimel pentru a iesi din casa cu fruntea sus spre orice destinatie.