De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!
Telefon 0760 803 874

La Fiziolife Estetique poți acum să te bucuri de beneficiile antrenamentelor de Pilates sub îndrumarea unui specialist kinetoterapeut. 

Despre Pilates

pilatesPilates reprezintă un sistem de exerciții fizice dezvoltat la începutul secolului 20 de către Joseph Pilates în Germania.

Pilates și-a numit medota Contrology, fiind convins ca aceasta folosește mintea pentru a controla mușchii. Programul se axeaza pe musculatura posturala care ajuta la păstrarea unei poziții echilibrate a corpului și care este esențială în asigurarea suportului coloanei. în particular, exercițiile Pilates învață conștientizarea respirației și a poziției coloanei și țintesc întărirea mușchilor torsieri profunzi.

Pilates te învață să iți conștientizezi corpul, o postura corecta și mișcări fără efort, grațioase. Îmbunătățește flexibilitatea și eficienta mișcărilor și ajuta la alinarea durerilor de spate.

Pilates transforma radical felul în care corpul tău arata, se simte și acționează. Întărește fără a genera masa, creând un corp alungit, tonifiat cu coapse suple și abdomen plat.

Pilates lucrează mintea și corpul în același timp, reprezentând o maniera sănătoasă și relaxanta de a scapă de stresul cotidian.

Pretuieste viata!