De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!

GLYCO SYSTEM un nou pas in regenerarea celulara – peeling chimic si hidratare intr-un singur tratament!

Intrucat procesul de exfoliere este un pas esential pentru regenerarea tenului, Bruno Vassari a creat o gama care porneste de la acest procedeu oferind un tratament complet.

Glyco System este noutatea Lab Division, un tratament ce are la baza un peeling chimic care actioneaza in profunzime. Este ideal pentru regenerarea tenului, elimina ridurile de expresie, diminueaza aspectul porilor dilatati, controleaza excesul de sebum si aparitia comedoanelor.

peeling chimic poza 2Principalele beneficii pe care le aduce pielii:
Reduce din volumul si adancimea ridurilor
Efect de luminozitate instant
Stimuleaza productia de colagen si elastina
Efect antioxidant
Trateaza ridurile cauzate de expunerea la soare si imbatranire
Imbunatateste aspectul oricarei cicatrici sau imperfectiuni
Trateaza tenul gras
Reduce petele cauzate de imbatranire, de expunerea prelungita la soare si melasma gravidica

  Agentii activi principali din aceasta gama:
acidul glicolic – este un acid natural care provine din trestia de zahar si care face parte din ceea ce numim  acizi alfa-hidroxi, efectul sau principal fiind exfolierea pielii. datorita dimensiunii sale ( este cea mai mica molecula din familia acizilor alfa-hidroxi), are putere mare de penetrare si eficienta maxima. prin actiunea sa de exfoliant, elibereaza pielea de celulele moarte si permite ingredientelor active sa patrunda in straturile profunde ale pielii.
– vitamina C si Glicozid Ascorbil, ambele in forma lor pura (acid ascorbic) si derivatul sau stabil (glicozid ascorbil) au aceleasi proprietati, diferenta constand in faptul ca glicozidul ascorbil, fiind stabilizat cu glucoza, nu oxideaza asa usor si ramane stabil pentru mult timp.

 Efecte ale vitaminei C asupra tenului:

-stimuleaza colagenul, imbunatateste tonusul pielii, protejeaza impotriva razelor UV si previne imbatranirea prematura a pielii, avand si un bun efect antioxidant.

Etape tratament:

– demachiere, tonifiere, diagnosticarea tipului de ten, peeling enzimatic, extractii (daca este cazul), tonic dezinfectant, aplicarea peeling-ului complet si eficient, cu concentratii de AHA si BHA, aplicare protective cream cu SPF 25.

Glyco liquid Peeling contine o parte lichida si una pulbere:

Partea lichida: – acid glicolic 14% – omogenizeaza epiderma si uniformizeaza nuanta pielii, reducand orice fel de imperfectiune, ofera luminozitate instanta pielii si reduce din profunzimea ridurilor;
– acid salicilic 0.5 % – indeparteaza surplusul de sebum de la suprafata pielii, regleaza secretia de sebum si trateaza acneea.

Partea pulbere: glucozid ascorbil si manitol (un polimer care este folosit in medicina si cosmetica pentru a capta apa la nivel celular). Avantajul acestui tratament este acela ca restabileste si stimuleaza pielea pentru a evita pierderile de apa, mentinand un nivel optim de hidratare, echilibrand relieful micro-cutanat al pielii, diminuand ridurile adanci si eliminandu-le pe cele superficiale.