De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!
Telefon 0760 803 874

Felicitari! Daca ai ajuns aici, inseamna ca ai descoperit o pagina secreta, cu oferte speciale!

Pana pe 30 septembrie, la Fiziolife Estetique poti beneficia de  o sedinta microdermabraziune cu particule de diamant la pretul special de 75 de lei.

--> BONUS, pensatul si epilatul facial sunt din partea casei!

Atentie! Oferta este limitata si nu este afisata pe pagina de promotii! Pentru a putea beneficia de pretul special, va invitam sa ne contactati telefonic, la numarul 0760.803.874.

 

Produsele folosite sunt dermatocosmetice, cu o mare concentratie de ingrediente active, din gama premium MEDICA 120.

Microdermabraziunea este recunoscuta in cosmetica faciala ca una dintre cele mai eficiente metode de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului, regasindu-se in primele 5 tratamente la nivel de estetica internationala, ca si eficienta si inovatie  Aparatul de microdermabraziune utilizat de noi, ,,Brilliant’’, are mai multe capete de tratament sterile, din otel chirurgical si diamante aplicate, de dimensiuni si grade de abraziune diferite, extrem de utile pentru personalizarea tratamentului, ce se potrivesc atat pentru zonele dificil de accesat, cat si pentru cele mai sensibile tipuri de piele. Aparatul are si vacuum reglabil, ceea ce inseamna un tratament sigur, uniform si in profunzime. Mai multe despre microdermabraziune: http://www.fiziolifeestetique.ro/servicii/dermatocosmetica/microdermabraziune/

tratament facial weyergans 3

Pentru mai multe oferte speciale, viziteaza si pagina noastra cu promotiile lunii: http://www.fiziolifeestetique.ro/promotiile-lunii/.

In luna septembrie mai poti beneficia si de:

I. Microdermabraziune +Dermoporatie + Terapie LED + CRIOLIFT  - 150 ron

II. Microdermabraziune + Masaj de Relaxare - 100 ron

Suna acum si fa-ti o programare! Te asteptam cu drag in cabinetul nostru, pentru a beneficia de aceasta oferta speciala si pentru a te bucura de o echipa profesionista si de servicii de calitate, ce te vor convinge, cu siguranta, sa revii!

0760803874 / 0213275579, Fiziolife Estetique, Matei Basarab 108, Sector 3, Bucuresti (click aici pentru harta)

P.S.: te asteptam si cu alte oferte speciale, pe pagina noastra de Facebook!