De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!

Cel mai avansat tratament pentru reintinerirea pielii si tratarea cicatricilor acum la Fiziolife Estetique.

MICROINJECTOR 217

Cu rezultate foarte bune, obtinute de medicii specialisti dermatologi, in tratarea cicatricilor post-acnee, post-operatorii, atrofice, post-varsat de vant,  imbunatatirea calitatii pielii, prin eliminarea ridurilor, a porilor dilatati, a  vergeturilor, petelor de hiperpigmentare, pistruilor si in tratamentul alopeciei (caderii parului), AESTEHTECH™ MICRO INJECTOR 217 este considerat ” Cel mai rapid sistem fractionat de ingrijire a pielii cu microace – pana la 217 de cicluri / secunda!”

MICROINJECTOR 217

MICRO INJECTOR 217 este un sistem de ultima generatie de tratament fractionat al pielii cu microace. Este un dispozitiv sigur si eficient de tratamente cu microace verticale, care va ofera solutii in tratamente de rejuvenare, regenerare sau tratamentul hiperpigmentatiilor. Prin crearea a mii de canale verticale in derm, MICRO INJECTOR 217 stimuleaza formarea de noi straturi de colagen si elastina, pentru o piele tanara, luminoasa, fara imperfectiuni.

MICRO INJECTOR 217 este recomandat tuturor tipurilor de piele si poate fi folosit pe intreg corpul.

Utilizarea MICRO INJECTOR 217, mai ales in compania produselor cu ingredienti activi care penetreaza straturile superioare ale pielii, ajuta la refacerea echilibrului natural a pielii, reface activitatea celulara si confera un aspect sanatos. Rezultatul este o piele care radieaza de sanatate, tonifiata si frumoasa.

Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

Etapele tratamentului: demachiere, aplicare crema anestezica, curatarea zonei cu solutie dezinfectanta, aplicarea substantei active  specifica zonei tratate si reglarea adancimii de penetrare a acelor pentru fiecare zona in parte. Apoi cu ajutorul MICRO INJECTORULUI se creeaza mii de micro-intepaturi la nivelul pielii, favorizand patrunderea in derm a substantei active pentru a stimula producerea de colagen propriu. La sfarsitul tratamentului se aplica o masca pentru a obtine penetrarea optima a ingredientilor activi, cat si pentru a calma si relaxa pielea. Durata unei sedinte este de minimum o ora si 30 minute. Durerea este minima si recuperarea este foarte rapida.
Numarul de sedinte individuale indicat difera in functie de zona tratata si de complexitatea tratamentului, intre 3 si 8, la un interval de 2-3 saptamani.

AFECTIUNI TRATABILE MICRO INJECTOR 217

– hiperpigmentatiile, melasma, pete cauzate de expunerea la soare;
– pielea imbatranita si pielea flasca;
– liniile de expresie si ridurile fine / medii;
– reducerea dimensiunii porilor;
– cicatrici si vergeturi;
– ingrijirea pre- si post interventii de chirurgie estetica;
– reduce cicatricile post acneice si post operatorii atrofice.

Avantaje aplicarii tratamentului:

Timpul de refacere este minim!
Nu afecteaza epidermul!
Fara efecte secundare!
Se poate aplica pe o suprafata extinsa de piele!

Efecte:

Ridurile fine sunt netezite!
Creste circulatia sanguina!
Pielea este vizibil intinerita!
Diminueaza cicatricile!
Textura fina a pielii!

Apeleaza cu incredere la specialistii FIZIOLIFE ESTETIQUE si te vei convinge de rezultate!

Lasa pielea ta in grija noastra!