De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!

virtuala

Dermoporatie (mezoterapie virtuala)

Oferta lunii: 1 sed. mezoterapie +microdermabraziune+criolift – 170 ron ( 60 min/ sed.)

Mezoterapia virtuala nu implica ace, anestezie sau perioade de recuperare, fiind non-agresiva cu dermul, dar oferindu-i, in schimb, ajutorul pentru tratarea oricarei probleme de estetica faciala. Este o metoda non-invaziva si nedureroasa,  mai rapida si mai eficienta decat mezoterapia conventionala.

Dermoporatia este cea mai avansata forma de mezoterapie virtuala, reprezentand una dintre putinele terapii care actioneaza la nivelul dermului si care permite introducerea de substante active pentru tratament, prin intermediul unui proces ce se desfasoara in doua faze: electroporatie si electroosmoza.

In timp ce electroporatia mareste de pana la 400 de ori porii epidermei, ceea ce ii confera un grad foarte ridicat de permeabilitate, electroosmoza impinge ingredientele active din cocktailul cosmetic in straturile profunde ale pielii. Daca in mod normal doar 5% din ingredientele unei creme(indiferent de calitatea acesteia) ajung efectiv in profunzimea tesutului, prin dermoporatie substantele aplicate ajung in proportie de 95%, obtinandu-se astfel rezultate spectaculoase, vizibile chiar si dupa o singura sedinta de tratament.

O sedinta de dermoporatie dureaza 15 minute si in cadrul acesteia se folosesc seruri concentrate, bazate pe nanotehnologie, cu Vitamina C, multivitamine, acid hialuronic, colagen, coenzima Q10 sau Synergie Acnee, in functie de tipul tenului tratat. Fibrele de colagen se regenereaza, tesuturile sunt reconstruite.

Dermoporatie

Beneficiile tratamentului de mezoterapie virtuala prin dermoporatie:

– reconturarea ovalului facial

– atenuarea vizibila si pe termen lung a ridurilor

– lifting facial

– diminuarea petelor de pigment si a cuperozei

Tenul isi recapata prospetimea, luminozitatea, fermitatea.

In cadrul salonului nostru, pentru garantarea celor mai bune rezultate, dermoporatia este integrata intr-o sedinta de tratament facial complet, ce include si etapele de demachiere, tonifiere, peeling, diagnosticare si aplicarea unei creme finale, cu factor de protectie. Tratamentul de dermoporatie este realizat cu MesoSonix, cel mai nou si mai mai performant aparat de mezoterapie virtuala.

MesoSonix

Etape: demachiere, tonifiere, diagnosticare tip de ten, gomaj exfoliant / enzimatic, dermoporatie cu ser concentrat (nanotehnologie) cu acid hialuronic, colagen, multivitamine, vitamina C, coenzima Q10 sau Synergie Acnee (in functie de tipul de ten) + terapie LED rosu (15 min.), crema specifica tipului de ten, masaj facial, crema pigmentata “beauty finish” cu factor de protectie.

Pretuieste viata!