De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!

Ultrasunete

kineto_photo3

Terapia cu ultrasunete, alături de electroterapie, este una dintre cele mai populare forme ale fizioterapiei.

In funcţie de parametrii de terapie (frecvenţă de terapie, tipul emisiei, doză, durata şi modul de terapie), accentul se pune pe efectele termice care rezultă in urma sonoterapiei (creşterea temperaturii şi reflectarea undelor de către barierele in ţesuturi, cum ar fi oasele şi articulaţiile) sau pe micromasajul zonelor de ţesut tratate.

Aplicatii: Se utilizeaza in domeniul fizioterapiei la multe patologii ortopedice si traumatice, degenerative si acute ale tesuturilor moi: bursite, tendinite, epicondilite, mialgii cronice, artralgii post-traumatice, periostite, spondiloze anchilozante, rupturi de tendoane, musculare hematoame, edeme, afectiuni reumatoide, celulita, etc.

Exista cazuri in care fizioterapia nu este indicata. Din acest motiv, echipa Fiziolife Estetique lucreaza impreuna cu dumneavoastra pentru a afla cu exactitate de ce anume aveti nevoie. Experienta detinuta in domeniu si cunostintele dobandite de-a lungul timpului ofera personalului nostru o viziune clara asupra starii de sanatate a clientului . In acest sens, este selectata metoda corespunzatoarea tratarii afectiunii de care suferiti.