De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!

pensat si stilizat sprancene

OFERTA LUNII: Pensat + epilat mustata cu pasta de zahar = 30 ron

Mai groase sau mai subtiri, mai lungi, mai arcuite sau mai drepte, sprancenele sunt o parte importanta a fetei si exprima mult din personalitatea si starea de spirit a unei persoane. Totusi, trebuie sa ai grija de ele daca vrei sa nu isi piarda forma si sa exprime exact ceea ce doresti.

Pensatul sprancenelor au un impact radical asupra infatisarii noastre. Un pensat corect ne imbunatateste vizibil aspectul fizic, in timp ce pensarea eronata, si ne referim aici la cea exagerata, imprima ideea de imbatranire.

Forma sprancenelor se stabileste in functie de:sprancene-frumoase

 • fizionomia clientei
 • cerintele clientei
 • standardele determinate de moda

Este extrem de important sa urmam pasii pensatului:

 • eyebrows-right-shapese dezinfecteaza zona sprancenoasa cu ajutorul tonicului;
 • studierea fizionomiei clientei si stabilirea de comun acord cu aceasta a formei pe care urmeaza sa o dam sprancenelor;
 • masurarea sprancenelor – stabilirea limitelor

Conform proportiilor ideale distanta dintre unghiurile interne ale ochilor este egala cu lungimea unui ochi. Aceeasi lungime trebuie sa o aiba si latimea nasului.

Va recomandam sa tineti cont de aceste sfaturi pentru un pensat corespunzator si sa stati departe de unul nereusit, ce se rasfrange negativ asupra chipului dvs.

Cu o pereche de sprancene aranjate perfect nu mai aveti nevoie decat de putin fond de ten, un blush subtil si un rimel pentru a iesi din casa cu fruntea sus spre orice destinatie.

Vopsit gene și sprâncene

Acest procedeu face parte din cosmetica decorativa, avand un rol estetic de infrumusetare.
Prin vopsit se realizeaza o coloratie mai intensa a genelor si a sprancenelor, ceea ce ajuta la accentuarea expresivitatii ochilor si a privirii.tatu_brol6_(9)

Sprâncenele perfect definite îţi schimbă total fizionomia. Trebuie să reţii că sprâncenele subţiri şi desenate cu un creion nu mai sunt la modă şi nici nu avantajează, deoarece sunt complet lipsite de naturaleţe.

Cu toate că trucurile experţilor în sprâncene diferă, cu siguranţă că în tendinţa actuală vei regăsi sprâncenele cât mai naturale, conturate delicat, nici prea goase, nici prea subţiri şi înr-o culoare apropiată de nuanţa părului.

In cazul sprancenelor, desenarea este anevoioasa, cere multa rabdare si dexteritate si trebuie facuta zilnic. De aceea, este recomandat vopsitul atat la gene cat si la sprancene, pentru ca ofera o coloratie naturala, placuta si dureaza 2—3 saptamani.

Inainte de aplicarea vopselei se iau anumite masuri, si anume:images (3)

 • se alege culoarea vopselei (negru, negru-allbastrui, maro) in functie de preferinta persoanei respective si de aspectul estetic; in general, sprancenele se vor colora intr-o nuanta mai deschisa pentru a nu aspri figura, a nu imbatrani si a nu da un aspect neplacut;
 • nu se vor vopsi genele in caz de afectiuni Oculare (ochi iritati, conjunctivita, blefarita) sau dermatoze ale pleoapelor;
 • nu se vor vopsi in caz de alergie la vopsele;
 • se vor folosi cantitati necesare de perhidrol si apa pentru a se evita accidentele oculare prin arsuri;
 • se vor folosi numai vopsele speciale pentru ochi si nicidecum cele pentru par, care ar putea produce iritatii si inflamatii oculare;
 • inainte de aplicarea vopselei, regiunea respectiva va fi bine curatata prin demachiere, si apoi de orice urma de grasime, pentru a nu impiedica fixarea vopselei si o coloratie uniforma;
 • vopseaua se aplica in cantitate necesara si pe toata lungimea genelor.


Pretuieste viata!