De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!

Peeling chimic mediu

OFERTA LUNII:  Peeling chimic + tratament de hidratare postpeeling = 400 RON

Pe scurt, prin peeling chimic este descrisa metoda dermatologica de indepartare a unuia sau mai multor straturi de piele, utilizand subtante chimice. Tratamentul facial utilizat in cadrul cabinetului nostru, „Apocalypsis Therapy”, este un tratament cu Pure Phytopeeling, ce realizeaza un peeling chimic mediu si, in acelasi timp, reprezinta o terapie rapida de intinerire a celulelor pielii.

Trateaza, intr-o singura sedinta, discromiile, lentigo, cicatricile, acneea si urmele lasate de acnee, netezeste ridurile, oferind pielii un aspect tanar, revigorat. Are, in acelasi timp, si un puternic efect de lifting, inlocuind cu succes, printr-o metoda noninvaziva, o operatie estetica.

peeling-chimic-apocalypsis-therapy

Tratamentul „Apocalypsis Therapy” se bazeaza pe efectul combinat de exfoliere – intinerire a produsului Phytopeeling ce contine ingrediente naturale vegetale, obtinute din Sponglia, Fragilis si Ephydatia, plante acvatice care se gasesc in lacurile din Rusia si Canada.

Utilizand produsul Pure Phytopeeling se realizeaza o exfoliere profunda si o hiperemie intensa a pielii. Celulele moarte sunt indepartate si este stimulata reintinerirea celulelor. Prin cresterea intensa a circulatiei sanguine, se consolideaza metabolismul celular, rezultand o crestere mai rapida a producerii colagenului, elastinei, fibronectinei si acidului hialuronic. Pielea „veche” este inlocuita de o piele noua.

peeling-chimic-dupapeeling-chimic-inainte

Contraindicatii:

Este interzisa expunerea fetei la soare sau la solar pe parcursul tratamentului.

Nu se executa pe timpul sarcinii sau persoanelor cu dezechilibre psihice.

Nu se pot face doua tratament consecutive! Frecventa tratamentelor se stabileste impreuna cu terapeutul si este in functie de: tipul de ten, problema pe care vrem sa o rezolvam, cat de puternica a fost precedenta aplicare.

Consultatia este obligatorie inainte de stabilirea si executia tratamentului!

Specialistul examineaza sub lupa tenul spalat, pentru a pune diagnosticul tipului de ten, al integritatii stratului cornos si al eventualelor probleme depistate. La sfarsitul examinarii se completeaza fisa anamneza si se informeaza clienta/pacienta de variantele de tratament si detalii. Fisa se semneaza de catre client, in vederea asumarii luarii la cunostinta a indicatiilor, restrictiilor, obligatiilor, precum si a veridicitatii informatiilor furnizate in cadrul anamnezei.

Tratamentul Acasa

Tratamentul de acasa este OBLIGATORIU si la fel de important pentru obtinerea rezultatelor ca tratamentul executat in cadrul cabinetului.

In primele doua zile pielea este iritata, iar senzatia de intepaturi ca niste urzicaturi dispare treptat. Pacienta poate lua un Algocalmin in prima noapte. Dupa 3-4 zile pielea incepe sa se usuce si se simte o senzatie de mancarime. Zona cea mai expusa problemelor este barbia, datorita miscarilor din timpul vorbirii si a tendintei (inconstiente) de a atinge sau freca aceasta regiune in timpul unor actiuni diverse, cum sunt scrisul, vorbitul sau contactul cu o alta persoana.

ESTE INTERZIS in primele 5-6 zile post peeling chimic sau pana cand fata se exfoliaza complet:

 • inotul
 • fitnessul
 • alte activitati in urma carora se transpira
 • schi
 • excursii la munte sau in zone cu soare
 • activiati casnice care impun folosirea si expunerea la detergenti puternici, praf sau transpiratie
 • atingerea fetei, scarpinatul sau indepartarea pielii deja uscate
 • aplicarea produselor cosmetice (cu exceptia celor recomandate)
 • spalatul pe fata (spalatul dintilor se va face cu grija, ochii se vor spala cu vata, spalatul parului se va face numai la coafor si cu mare atentie sa nu se ude fata cu apa sau sampon)

Suprafetele nedescuamate, care nu s-au dezlipit, NU SE TRAG. Este necesara putina rabdare, intrucat ele se vor desprinde singure. Astfel, putem provoca semne pentru care tratamentul va trebui repetat.

Singurul produs care va fi obligatoriu de aplicat este Face Gel SPF 30, de cate ori este nevoie si pe toata durata tratamentului.

In concluzie, aceste 5 zile sunt de odihna, relaxare si administrare de suplimente nutritive cu antioxidanti, vitamine, minerale, aminoacizi, pentru o mai buna regenerare a tesutului.

Dupa exfoliere, se continua in cabinet partea a doua a tratamentului, care consta in:

 • indepartarea resturilor de piele exfoliata
 • hidratare
 • regenerare
 • produse cosmetice necesare dupa exfoliere
 • sfaturi pana la urmatorul tratament

Peelingul chimic presupune o colaborare si o relatie de incredere intre terapeut si pacient, succesul tratamentului depinzand nu numai de expertiza specialistului in dermatocosmetica, ci si de angajamentul pacientului de a urmari cu strictete toate indicatiile terapeutului, pe tot parcursul tratamentului. Daca aceste conditii sunt indeplinite, rezultatele sunt incredibile, vizibile dupa un singur tratament si de foarte lunga durata. Pielea nu este doar aparent intinerita, ci efectiv inlocuita de o piele tanara.

Programeaza-te acum la o consultatie gratuita!

Specialistii nostri terapeuti iti stau la dispozitie la numerele de telefon 021.327.55.79 si 0760.803.874 sau prin intermediul formularului de contact:  http://www.fiziolifeestetique.ro/contact/.