De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!

onicomicoza

Onicomicoza

Nu mai trebuie sa iti ascunzi unghiile! Scapa definitiv de ciuperca unghiilor cu ajutorul Laserului IPL Formatk!

Ce este onicomicoza?

Onicomicoza este o infectie micotica cauzata de ciuperci parazite, ce afecteaza unghiile de la maini sau de la picioare, precum si pielea de sub unghie (patul unghial). Aproximativ 30% din populatia globului a suferit de o anumita forma de micoza a unghiei, cel putin o data in viata.

Unghiile afectate de micoza prezinta urmatoarele caracteristici: pata de culoare alba sau galbuie, fara luciu, situata la capatul distal al unghiei si lama unghiala se ingroasa si devine friabila. In functie de severitatea onicomicozei, leziunile unghiale pot fi discrete sau intreaga lama unghiala poate fi afectata, o singura unghie poate fi infectata de ciuperci parazite sau toate unghiile.

onicomicoza_tratament_laser

Cauzele aparitiei micozei unghiei piciorului:

Unghiile de la picioare sunt mai frecvent afectate de onicomicoza decat cele de la maini, una dintre explicatii fiind cresterea mai lenta a primelor, conducand la dezvoltarea infectiei. Urmatorii factori pot cauza ciuperca unghiei:

– incaltamintea stramta, nepotrivita, incomoda, care tine degetele lipite, intr-un climat cald si umed;
– folosirea incaltamintei umede mai multe zile la rand (un pericol in sezoanele reci sau in cazul celor care prin natura muncii au picioarele ude tot timpul);
– dusuri comune, saune si bazine, folosite fara slapi sau incaltaminte care sa protejeze piciorul (“ciuperca sportivului” este un tip de infectie fungica unghiala aparuta la sportivi si care se poate lua prin utilizarea dusurilor din salile de sport);
– traume anterioare ale unghiei;
– varsta inaintata, cu precadere in cazul barbatilor;
– utilizarea unor obiecte de uz personal: pantofi, unghiere sau forfecute pentru taierea unghiilor in saloanele de infrumusetare, in comun cu alte persoane (care pot avea onicomicoza);
– aplicarea de unghii false, manichiura si pedichiura executate in conditii improprii si cu ustensile nesterilizate;
– bolile care influenteaza sistemul imunitar pot favoriza si ele aparitia ciupercii unghiei.

Ce trebuie sa stii despre tratamentul onicomicozei?

Probabil vei fi surprinsa, dar micoza unghiilor este una dintre cele mai frecvente afectiuni dermatologice.
Multi considera ca este doar o simpla problema estetica si ani de zile accepta acest aspect deloc prietenos al unghiei.
Fiind afectate, unghiile isi modifica culoarea, devin albicioase, galben-brune, se ingroasa, se desprind de patul unghial si devin dureroase in timpul mersului si la atingerea unghiei. Tesuturile din jur se pot inflama si infecta cu bacterii, zona devenind rosie.

Din fericire, acum avem remediul pentru tratarea acestei afectiuni fara durere si cu rezultate garantate, rapide si sigure! Tratamentul este noninvaziv, fara reactii adverse si determina vindecarea completa si cresterea unghiei noi si sanatoase: tratamentul cu laserul IPL Formatk.

Laserul IPL Formatk se regaseste acum si la cabinetul Fiziolife Estetique. Suntem mandri ca putem sa oferim si clientilor nostri cea mai buna tehnologie pentru eliminarea ciupercii unghiei.

Agentii patogeni implicati in etiologia onicomicozei (infectiei fungice) cresc pe culturi de culoare rosie, galbena sau maro. Lumina intens pulsata este absorbita de cromofori, de aceste micoze active colorate, care sunt astfel distruse complet. Lumina intens pulsata actioneaza cu precizie asupra micozelor active. Tratamentele locale cu unguenti ce contin antimicotice nu sunt eficiente pentru ca nu pot penetra lama unghiala. In consecinta aceste tratamente sunt reluate la nesfarsit. Laserul reuseste sa patrunda in profunzime acolo unde este localizat focarul fungic, distrugand infectia fungica!

Tehnologia Formatk a primit toate avizele necesare atat in SUA, cat si in UE, pentru siguranta si eficienta!
Studiile clinice avansate, conduse in Israel, unde cazurile de onicomicoza sunt extrem de frecvente din cauza temperaturilor ridicate, au demonstrat eficienta tratamentului onicomicozei cu laserul IPL Formatk: infectia fungica a fost distrusa complet si nu a mai recidivat. Daca suferi de onicomicoza stii deja cat de dificil este de tratat, ai incercat majoritatea solutiilor din comert fara rezultatele scontate: tratament medicamentos cu multiple reactii adverse (mai ales asupra ficatului), poate ai recurs chiar si la tratamentul chirurgical de smulgere a unghiilor afectate. Si totusii onicomicoza a recidivat? Exista o solutie realmente eficienta pentru vindecarea onicomicozei, fara efecte secundare?

Testeaza tratamentul cu laserul IPL Formatk si va fi, in sfarsit, ultimul tratament incercat!

Pentru eliminarea completa a micozei unghiei sunt necesare 10-12 sedinte, cate o sedinta o data pe saptamana.

Ai grija de sanatatea unghiei tale!

Apeleaza cu incredere la specialistii FIZIOLIFE ESTETIQUE si te vei convinge de rezultate! 

Pretuieste viata!