Injectii cu hidroxiapatita de calciu (RADIESSE)

Oferta lunii: Corectare riduri/ intinerire maini cu Radiesse – 375 eur/ fiola (pret de lista 380 eur)

Indiferent de cat de buna este mostenirea noastra genetica, toate tipurile de piele isi pierd la un moment dat tonusul. Proportiile se schimba, iar volumul se reduce. Obrajii se adancesc inauntru, barbia devine moale si fata devinde mai lata spre partea de jos. Rezultatul: tinerescul „V” se rastoarna incet si varsta noastra creste vizibil, indiferent de cat de tineri ne simtim.

image-v-effect

Majoritatea femeilor cunosc problema: noi incercam din greu sa avem grija de pielea noastra, dar cremele exorbitante, exercitiul fizic periodic, o dieta sanatoasa si galoane de apa sunt pur si simplu insuficiente. Iar machiajul nu poate acoperi si semnele de imbatranire.

Procesul diviziunii celulare, prin care pielea se regenereaza, incetineste dupa varsta de 20 de ani. Pielea noastra isi pierde moliciunea si elasticitatea. Primele linii fine apar in jurul ochilor si a gurii. Fata noastra nu mai este atat de intinsa si fina cum obisnuia sa fie.

Cercetarea stiintifica ne furnizeaza un raspuns: Radiesse a fost dovedit clinic drept un filler dermal cu efect dublu. Filler-ul netezeste ridurile instant, apoi stimularea colagenului ajuta pielea sa se regenereze singura. Numim aceasta „Efectul – V”.

radiesse_the_v_effect

Radiesse pune volumul la loc, exact unde era. Cu ajutorul modelarii gentile, ridurile adanci si adanciturile sau obrajii lasati dispar, iar contururile naturale ale fetei revin. Multumita unei matrice-gel speciale, Radiesse creeaza un efect vizibil imediat si, prin microsferele sale fine de calciu, stimuleaza formarea colagenului natural in corp, redand volumul pe o perioada indelungata.

tratament-Radiesse1

Radiesse este singura substanta care reumple imediat volumul pierdut si stimulează producerea propriului dumneavoastra colagen natural, cu rezultate de lungă durata. Tratamentul cu Radiesse Volumising Filler este rapid, confortabil si convenabil, cu rezultate de lungă durata, vizibile imediat.

Este important sa alegeti un specialist care are pregatirea si experienta necesare – inclusiv pregatirea specifica folosirii produsului Radiesse. In cadrul clinicii noastre, tratamentul Radiesse este administrat de un medic specialist, chirurg plastician! Pentru orice fel de intrebari, contacteaza-ne cu incredere, suntem aici pentru tine!

*afla mai multe despre Radiesse direct de pe site-ul oficial, unde ai acces si la o galerie foto cu pacienti reali si rezultatele lor