Augmentare buze cu acid hialuronic

Oferta limitata: 01.12.-31.12.2017  Marire buze/ reducerea ridurilor cu acid hialuronic195 eur

Princess este o gama completa de tratamente anti-aging, produsa de compania austriaca „Croma”, lider pe piata europeana de chirurgie oftalmica, si experta, cu peste 15 milioane de seringi vandute, in produsele pe baza de acid hialuronic pentru ortopedie si medicina estetica.

Acidul hialuronic (AH) este o componenta naturala a organismului si este esential pentru mentinerea hidratarii, fermitatii si elasticitatii pielii. Din cauza factorilor de mediu, precum expunerea la soare, la poluare si la radicalii liberi, precum si din cauza procesului natural de imbatrani, nivelul de AH din piele scade odata cu trecerea anilor.

Ca specialist in acid hialuronic, Croma foloseste in fabricarea produselor Princess doar AH 100% natural, care nu este de origine animala. Produsele sunt fabricate in Austria, printr-o tehnologie unica, conform celor mai inalte standarde de siguranta, si sunt de o puritate absoluta, atent controlata, ce garanteaza cel mai inalt grad de biocompatibilitate, fiind extrem de bine tolerate de organism. Din acest motiv, produsele Princess confera siguranta atat medicului*, cat si pacientului.

*important: tratamentele sunt administrate de catre un medic specialist, chirurg plastician!

Zone-de-injectare-Acid-Hilauronic-Princess

Aproape orice persoana poate beneficia de produse de umplere a pielii cu AH**. Produsele Princess pot fi utilizate in diverse zone ale fetei pentru a crea rezultate personalizate, cu aspect natural, fiind concepute special pentru:

– corectarea ridurilor, cutelor si cicatricilor

– conferirea de senzualitate si volum buzelor

– sculptarea si modelarea conturului fetei

– hidratarea, netezirea si reintinerirea pielii

– imbunatatirea tonusului si elasticitatii pielii

gallery.

” src=”http://www.fiziolifeestetique.ro/wp-content/plugins/ckeditor-for-wordpress/plugins/wpgallery/images/spacer.gif?t=F7J8″ title=”gallery ids=”1730,1731,1732″” />

Dupa un diagnostic al tipului de piele si, de asemenea, tinand cont si de dorintele dumneavoastra, medicul va alege produsul cel mai adecvat din gama Princess pentru a va satisface nevoie si asteptarile. Procedura este rapida si usoara, cu o durata de maxim 30 de minute. Injectiile se administreaza cu ace foarte fine si sunt practic nedureroase, dar in functie de zona tratata si de sensibilitatea personala, se poate aplica o crema cu anestezic sau se poate realiza un bloc anestezic, inainte de procedura. Ulterior aplicarii tratamentului, va puteti relua imediat activitatile zilnice.

Efectele tratamentului cu Princess sunt vizibile imediat si dureaza mult timp. Fiind produse resorbabile si nu permanente, efectul dureaza pana la un an, in functie de tipul tratamentului si de tipul pielii dumneavoastra.

Pentru orice fel de intrebari, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Contacteaza-ne cu incredere, suntem aici pentru tine!

injectii acid hialuronic princess

**Aceste tratamente nu trebuie folosite de catre:

– persoane care au tendinta de a face cicatrici hipertrofice

– pacientii cu boli autoimune sau care fac imunoterapie

– persoanele cu hipersensibilitate la acid hialuronic

– gravide sau femei care alapteaza

– persoanele cu varsta sub 18 ani

– pacientii cu inflamatii sau infectii cutanate

Pretuieste viata!