De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!
Telefon 0760 803 874

Adevărul despre cremele BB

Atunci când o femeie își dorește ceva, o femeie obține acel ceva. Așa că atunci când și-a dorit o cremă care să calmeze problemele tenului, dar care să aibă şi efect de fond de ten, femeia a primit BB cream.christine-schrammekNu multe dintre noi știu asta, dar formula BB cream nu este o noutate, chit că ea a pătruns în forță, cel puțin pe piața din România, de doar câțiva ani. Formula BB cream a fost de fapt creată în anii ’60, în Germania, de Christine Schrammek, de profesie medic dermatolog, numele formulei reprezentând o abreviere de la Blemish Balm. Inițial folosite de dermatologi pentru pacienţii care suferiseră intervenţii chirurgicale, având calitatea de a acoperi inflamaţia şi cicatricile postoperatorii, fără a usca zona, BB cream a devenit populară o data cu intrarea pe piața asiatică, în Coreea și, ulterior, în Japonia și China.

Popularitatea a însemnat însă și apariția pe piață a cât mai multor produse de tip BB cream, ce au luat cu asalt toate categoriile de poziționare și preț, dar care nu mai respectă formula inițială și care, deși promit multe, nu oferă beneficiile reale ale unei creme de tip BB, majoritatea reprezentând pur și simplu o cremă colorată.

Marele plus al formulei BB cream rămâne cel de ameliorare a unei probleme (acnee, roşeaţă, uscăciune, pori deschişi), acoperind-o până la vindecare.

Pentru ca beneficiile cremei BB să fie exploatate la maxim, terenul trebuie să fie pregătit, fiind necesară o serie de gomaje mecanice şi enzimatice care să cureţe tenul

La fel ca și în cazul unui fond de ten, atunci când se verifică unei creme BB este compatibilă cu pielea (culoare, alergii, acoperire), cele mai potrivite zone de testare sunt linia mandibulei, exact sub pomete şi partea exterioară a palmei.bb-cream-christine-schrammek

La Fiziolife Estetique, poți găsi crema BB Christine Schrammek, după formula originală. Contactează-ne pentru mai multe detalii!