Unghii false gel

293203_181807805277790_129460023_nUnghiile cu gel sunt un tip de unghie artificiala care seamana cel mai bine cu unghia naturala. Acestea sunt asemanatoare cu unghiile din acril, principala diferenta dintre unghiile cu gel si cele din acril fiind ca primele contin oligomer, un polimer care face unghiile mai flexibile.
Unghiile din gel au în compozitia lor portelan dentar în forma de gel. La jumatatea unghiei naturale se aplica o unghie de plastic, care se pileste pâna se confunda cu unghia normala. Ulterior se aplica un strat de gel, care se usuca folosind raze UV.
Unghiile cu gel sunt subtiri si flexibile si au un aspect lucios. In plus, amestecul folosit pentru a realiza gelul este inodor, ceea ce inseamna ca si femeile insarcinate pot purta unghii cu gel.

Dezavantajele unghiilor cu gel includ faptul ca se rup mai usor decat alte variante de unghii artificiale. De asemenea, spre deosebire de unghiile din acril, pe cele cu gel oja nu dureaza la fel de mult, asa ca trebuie sa le lacuiesti mai des. In plus, atunci cand se rup, tind sa se sfarame, ceea ce inseamna ca nu le poti repara singura si trebuie sa mergi la un salon pentru a indeparta gelul si a-l inlocui.deal-v1346142811

Daca ai decis sa apelezi la acest procedeu de infrumusetare, nu uita sa aplici ulei de cuticule pe unghii in fiecare seara si sa mergi la salon regulat (la 2-3 saptamani), pentru intretinerea unghiilor.

 

Pretuieste viata!