Terapii corporale – Hydroshape

HydroSHAPE este un echipament EstetiqSolutions de pedalat in apa, hydromasaj, ozonoterapie, cromoterapie, aromaterapie si relaxare ce te ajuta sa arzi 820 KCalorii in 40 minute.

Acest echipament si program de antrenament poate fi accesat de toate persoanele, chiar si in situatia in care exista probleme ale genunchilor, spatelui, articulatiilor, deoarece este compatibil cu toate programele de recuperare medicala post traumatica.

Folosind Hydroshape puteti ajunge la cele mai bune rezultate fara a fi nevoie de antrenament fizic foarte dificil. Hydroshape combina avantajele de antrenament in apa, cu beneficii de hidromasaj, toate intr-un singur dispozitiv.

Hydroshape are rezultate pentru persoanele din toate varstele, atat pentru cei care cauta schimbari estetice cat si pentru cei care cauta se relaxeze in timpul antrenamentului fizic.

Exercitiile din timpul unei sesiuni au efect de imbunatatire a limfei si de eliminare a tesutului adipos (aspectul de coaja de portocala).

Ozonul eliberat in timpul tratamentului are un efect pe piele similar cu micropealingul multumita productiei de oxigen.

Sedinta de HydroSHAPE dureaza 40 de minute in care se vor consuma in jurul a 800KCalorii. Echipamentul este un costum de baie din doua piese de preferat, papuci si prosop. Apa este din partea casei!

Contraindicatiile pot fi doar afectiunile cardiace foarte grave, epilepsie.

hydroshape

Pretuieste viata!