Terapii corporale – Criosauna

Criosauna sau aerocrioterapia este o metoda foarte buna de a slabi si in acelasi timp e o cale foarte rapida de tratament si recuperare.

Terapia prin frig este o practica veche (ex: compresele cu gheata) care a fost reinventata prin noile tehnologii. Prin aceasta metoda corpul uman este expus timp de 1-3 minute la o temperatura foarte scazuta (intre -120°C si -180°C) intr-un mediu gazos.criosauna

Socul termic scurt si controlat ajuta organismul sa-si regaseasca echilibrul, elimina stresul si consecintele sale, reduce celulita si greutatea corporala. In functie de greutate corporala si temperatura din cabina, in timpul unei proceduri se pot “arde” 150-200 kcal iar intre proceduri peste 1000 kcal, ceea ce inseamna ca dupa o serie de 20 – 30 proceduri, greutatea corpului poate scadea cu 7-10 kg.
Dupa criosauna se obtine o regenerare naturala a celulelor, adica un organism mai tanar, se stimuleaza si sistemul imunitar, se regleaza activitatea hormonala si metabolismul, se imbunatatesc functiile sexuale etc.criosauna

Domenii de aplicare

Medicina si fizioterapie: spitale, clinici, centre de reabilitare, statiuni;
Produse cosmetice: clinici, saloane de infrumusetare, centre SPA;
Sportive: cluburi sportive, fitness si sala de gimnastica centre;
Reabilitare: statiuni, wellness.

Organismul este expus pentru foarte scurt timp (1 – 3 minute) la o temperatura cuprinsa intre -120°C si -180°C. In ciuda valorilor extrem de scazute, corpul nu ingheata, deoarece aerul din criosauna este foarte uscat. In timpul unei proceduri, se pot „arde” 150-200 kcal iar intre proceduri peste 1000 kcal, ceea ce inseamna ca dupa o serie de 20 – 30 proceduri, greutatea corpului poate scade cu 7-10 kg. Echipamentul este lenjeria intima.

Pretuieste viata!