Machiaj Profesional

Pornind de la mesajul "machiajul face femeia sa se simta completa!", Fiziolife Estetique va pune la dispozitie servicii de machiaj profesional, realizate de make-up artist Raluca Paraschiv.

raluca paraschiv make-up artist

Raluca este absolventa a " INTACT MEDIA ACADEMY" si s-a ocupat de machiajul participantilor din cadrul evenimentelor trustului Intact, sedintelor foto, spoturilor sau emisiunilor TV.

Dintre acestea, mentionam: "FILMUL IN 60 DE SECUNDE", cu Mirela Boureanu Vaida, Simona Gherghe, Dan Capatos, Razvan si Dani; "ROMANIA DANSEAZA", cu Mihai Bendeac si C.R.B.L; "TE CUNOSC DE UNDEVA", cu Pepe, Aurelian Temisan,Jean de la Craiova, Maria Buza, Ellye White, Andreea Balan, Anda Adam.

 

Un machiaj profesional cuprinde:

– pregatirea si curatarea tenului
– aplicare masca (in functie de tipul tenului)
– demachere si tonifiere
– aplicarea cremelor speciale pentru matifierea tenului
– stilizarea sprancenelor
– aplicarea bazei (corector, anticearcan, fond de ten, pudra, blush)
– efectuarea machiajului potrivit
– aplicarea genelor fir cu fir sau banda
– machiajul decolteului si al bratelor
– fixator machiaj

Se recomanda sa apelam la un machiaj profesional efectuat de catre un make-up artist profesionist in special la evenimentele deosebite din viata. Acestea pot fi:
-evenimente sociale sau de bussines
-filmari, aparitii media sau TV
-evenimente familiale (nunti, botezuri, aniversari)

Cele mai cerute machiaje sunt bineinteles cele de nunta, respectiv de naşa si, mai ales, de mireasa.

Seducatoare, feminina, stralucitoare, delicata! Acestea sunt doar cateva dintre trasaturile care ar trebui sa defineasca o mireasa in ziua nuntii ei.

Cu aceasta ocazie mireasa este in centrul atentiei, asa ca toate elementele care construiesc tinuta ei frumoasa trebuie sa aiba legatura intre ele, sa se completeze. Machiajul miresei trebuie asortat cu stilul rochiei, accesorii, buchet, coafura si trebuie sa o reprezinte astfel incat sa se simta bine cu machiajul intreaga zi. Machiajul de mireasa trebuie sa fie adaptat si in functie de personalitatea miresei respective, de aceea comunicarea si empatia dintre make-up artist si mireasa este foarte importanta. La Fiziolife Estetique se poarta intotdeauna o discutie cu viitoarea mireasa, pentru a stabili impreuna linia machiajului, nuantele, intensitatea machiajului.

raluca paraschiv make up artist

In executarea tuturor tipurilor de machiaj se folosesc numai produse profesionale precum: M.A.C., MAKE UP FOREVER, KRYOLAN, INGLOT, PARISAX.