Extensii de gene „fir cu fir”

Genele false individuale sunt mai migaloase de aplicat decat cele clasice, tip banda, dar ofera un aspect mult mai natural si rezista saptamani intregi. Genele false „fir cu fir” pot fi folosite atat ca gene superioare, cat si ca gene inferioare, fiind aplicate ca o extindere a genei naturale, acestea din urma devenind mai lungi si mai groase.

Cum se aplica extensiile de gene fir cu fir?

Pentru inceput, stilistul iti curata genele cu solutii speciale. Daca te demachiezi singura, nu folosi un produs pe baza de ulei deoarece va ingreuna procedura.

Dupa aceasta pregatire, extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale, cu un adeziv special, la un milimetru de pleoapa, pentru a evita aparitia iritatiilor sau a altor reactii alergice. Procedura dureaza in jur de doua ore.

Extensiile de gene fir cu fir sunt facute dintr-un material sintetic special, care nu provoaca alergii si isi mentin forma pe tot parcursul purtarii lor, adica saptamani intregi.

Recomandari utile:

In urmatoarele 48 de ore de la aplicarea extensiilor este foarte important sa tii cont de urmatoarele sfaturi:

– nu iti uda extensiile sau nu le expune la ultraviolete (solar)

– evita transpiratia si aburul (sa faci sport, sa mergi la sauna, sa practici yoga)

– evita sa-ti stergi sau freci ochii

– nu folosi rimel, creme sau uleiuri direct pe extensiile de gene fir cu fir

– in timpul dusului, poti folosi ochelari de inot pentru ca genele false sa nu intre in contact cu apa, samponul sau balsamul.

In plus, nu uita sa nu iti neglijezi propriile gene: foloseste un balsam special pentru gene sau un serum de crestere. Acest tip de produse ajuta firele sa ramana in foliculi o perioada mai lunga de timp, fiind un suport mai rezistent pentru extensii.

Nu folosi mascara rezistenta la apa: radacina genelor trebuie sa respire pentru a creste.

Un alt sfat este sa ai grija cand apelezi la un aparat de intors genele deoarece risti sa le rupi.

Daca suferi de afectiuni la nivelul ochiului (conjunctivita, blafarita, lacrimarea ochilor), genele nu pot fi extinse!

Pret extensii fir cu fir = 250 ron (durata de aplicare – 120 min)

Pret extensii smoc = 180 ron (durata de aplicare – 40 – 50 min)

In cadrul salonului Fiziolife Estetique, extensiile de genele sunt aplicate de make-up artist Raluca Paraschiv, despre care puteti afla mai multe pe pagina dedicata serviciilor de machiaj profesional.