Terapia Meditox – alternativa cosmetica a injectiilor cu Botox

Terapie de indepartare treptata a ridurilor de expresie cu masca gipsata / masca plastica (alternativa non-invaziva la Botox, fara efecte adverse) – MEDITOX

Cui se adreseaza?

Persoanelor care doresc sa previna si sa trateze ridurile de expresie in curs de formare sau deja vizibile si persoanelor care doresc sa aiba un aspect impecabil inainte de un eveniment important din viata lor.

Care sunt beneficiile?

– reface vizibil suprafata pielii;
– estompeaza ridurile de expresie de pe frunte, coltul ochilor, santul nazo-genian.
– masca gipsata are rolul de a stimula microcirculatia cutanata, contureaza fata si are un efect de lifting;
– imbunatateste textura pielii;

Rezultele asupra pielii sunt vizibile dupa numai doua saptamani, iar o imbunatatire radicala dupa patru saptamani de tratament.

Tratamentul include:

– demachiere;
– tonifiere;
– exfoliere;
– serum Meditox cu argireline;
– masca plastica  Meditox / masca gipsata cu efect termic;
– crema de final Meditox

Caracteristile tratamentului: 

– se foloseste pe toata durata anului;
– pentru tenuri care au nevoie sa elimine ridurile de expresie fara actiune chirurgicala;
–  cel mai bun supliment pentru cei care aplica tratamente cu injectii; prelungeste rezulatele lor si amana noile interventii;
– preventiv pentru aparitia ridurilor de expresie ( frunte, gura, ochi);

In functie de gradul de adancime, vizibilitate al ridurilor se recomanda ca tratamentul sa se faca  o data, de 2 ori sau de 3 ori pe luna. 

Pentru riduri foarte adanci se poate face in terapie cate un tratament pe saptamana, deci 4 pe luna, dupa care urmeaza o  pauza  de 2 luni, timp in care clienta se intretine acasa cu Kitul Meditox.

Actiune:

– minimizeaza contractiile pielii – asemanator cu beneficiile tratamentului cu Botox;
– umple ridurile de expresie ca si (injectiile de collagen);
– amelioreaza ridurile si intinereste pielea;
– previne aparitia noilor riduri.

Rezultate:

Zi cu zi ridurile de expresie se minimizeaza, elasticitatea tenului se amplifica, fata arata mai tanara. 

Durata tratamentului:

60 de minute

Recomandari intretinere: 

– o data pe luna sau terapie o data pe saptamana timp de 6 saptamani;

Optional

– ultrasunete

Despre tratamentul MEDITOX

Are ca scop eliminarea cauzelor care duc la aparitia ridurile de expresie. Intre principalele cauze importante sunt si micile contractii pe care le face pielea. 

Tratamentul MEDITOX se bazeaza pe AMELIOX, o materie prima care a fost descoperita in Elvetia. Ameliox este un complex de peptide (lant molecular de alfaaminoacizi care intra in piele la nivel celular si hraneste celulele vii astfel incat epiderma devine mult mai neteda si neridata), combinat cu un radical liber natural care impreuna previn si protejeaza pielea impotriva semnelor de imbatranire.  Este destinat refacerii vizibile a suprafatei pielii si pentru a indeparta ridurile de expresie.

Rezultatele sunt vizibile dupa o perioada de numai 4 saptamani

Pielea tratata cu Ameliox, sub forma de crema cu concentratie de 2%,isi imbunatateste fermitatea cu 20%, dupa numai 28 de zile.

Tratamentul cu Ameliox este ideal atat pentru a preveni cat si pentru a trata  persoanele cu riduri de expresie in curs de formare sau deja vizibile.

Are ca scop sa elimine cauzele care duc la aparitia ridurile de expresie. Intre principalele  cauze importante sunt si micile contractii  pe care le face pielea. 

Tratamentul MEDITOX se bazeaza pe AMELIOX, o materie prima care a fost descoperita in Elvetia. Ameliox este un complex de peptide (lant molecular de alfaaminoacizi care intra in piele la nivel celular si hraneste celulele vii astfel incat epiderma devine mult mai neteda si neridata), combinat cu un radical liber natural care impreuna previn si protejeaza pielea impotriva semnelor de imbatranire.  Este destinat refacerii vizibile a suprafatei pielii si pentru a indeparta ridurile de expresie. Rezultatele sunt vizibile dupa o perioada de numai 4 saptamani!  Pielea tratata cu Ameliox, sub forma de crema cu concentratie de 2%,isi imbunatateste fermitatea cu 20%, dupa numai 28 de zile.

Tratamentul cu Ameliox este ideal atat pentru a preveni cat si pentru a trata  persoanele cu riduri de expresie in curs de formare sau deja vizibile.

Terapia MEDITOX –  terapie antirid si impotriva contractiei musculare a fetei, ultimul progres in tratamente antirid!

PRET TRATAMENT: 180 RON
 
TERAPIE 4 SEDINTE MEDITOX + MICRODERMABRAZIUNE: 640 RON