Dermatocosmetica

Fiziolife Estetique va invita sa incercati un alt tip de tratamente cosmetice, care va ofera posibilitatea de a va ingriji pielea intr-o maniera nu numai corecta, ci si relaxanta si plina de rasfat.

Tratamentele efectuate sunt individualizate in functie de tipul de ten, schemele de tratament sunt stabilite personalizat si mai mult, pentru a avea rezultate de lunga durata, va sunt recomandate produsele necesare ingrijirii tenului la dvs. acasa.
cosmetica 1 Produsele utilizate de noi sunt dermatocosmetice, cu o mare concentratie de        ingrediente active, gama MEDICA 120.
 Dermatocosmeticele reprezintă o îmbinare între cosmetice şi produsele farmaceutice.   Asemenea cosmeticelor, dermatocosmeticele sunt aplicate la nivel topic, dar ele conţin    ingrediente care influenţează mecanismele biologice ale pielii.

 Dermatocosmeticele îmbunătăţesc aspectul pielii şi realizează acest lucru prin aportul de   ingrediente necesare unui ten sănătos.
Pe lângă rolul cosmetic pe care îl au, acestea sunt destinate şi tratării anumitor afecţiuni ale  pielii (dermatită atopică, dermatită de contact sau acnee rozacee).

Ingredientele pe care le conţin au proprietăţi de calmare sau de vindecare, atestate de numeroase teste dermatologice sau de laborator.

Dermocosmeticele sunt produse hipoalergenice: nu au în compoziţie substanţe care declanşează cel mai frecvent alergii. Procesul de fabricaţie se derulează în mediu steril, iar produsele sunt testate pe pielea sensibilă.

Pielea este principalul nostru organ al frumuseţii, plăcerii şi senzulităţii. Este cel mai întins organ al corpului uman, reprezentând 12-16% din greutatea acestuia. Pe langa procesul de imbatranire, partea noastra psihica, cat si mediul in care traim influenteaza conditia pielii, dar si starea noastra de bine. Din aceste cauze, un program sistematic de ingrijire a pielii este la fel de important ca si o dieta adecvata si sanatoasa, sau un program regulat de exercitii fizice.

In ziua de astazi, pielea ingrijita poate fi frumoasa indiferent de varsta. Femeile sunt pline de incredere daca stiu ca arata bine si se simt bine in pielea lor. Aceste mici detalii duc la mari succese in afaceri si in vietile lor personale.

Conceptele de ingrijire promovate de noi se bazeaza pe combinatii cu eficienta ridicata de ingrediente active, pe ingrijirea in scop profilactic a pielii, dar si pe tratarea problemelor deosebite ale tenului.

Pretuieste viata!