Antrenament individual Aerobic – Pilates – Tae Bo

La Fiziolife Estetique poti acum sa te bucuri de beneficiile antrenamentelor de Aerobic, Pilates si TaeBo sub indrumarea unui specialist kinetoterapeut ce va fi antrenorul tau personal. 

OFERTELE LUNII:
5 sed. * 40 min/sed. – 150 ron
6 sed.* 60 min + impachetare cu crema de termosudatie (ideal pentru scaderea in cm si diminuarea celulitei)  200 ron
5 sed.*40 min/sed.+ 5 sed. masaj de tonifiere 40min/sed.-  325 ron

Tratamentul cu crema de termosudatie produce o transpiratie abundenta la nivelul pielii ajutand la eliminarea toxinelor, a stratului adipos, a apei retinute in organism si implicit a celulitei. Pielea va fi mai elastica, mai ferma, iar aspectul de coaja de portocala se va diminua evident, vergeturile se amelioreaza si se previne aparitia unora noi.

Despre Aerobicadvantages-of-aerobics-exercise

Gimnastica aerobica reprezinta un complex de exercitii si miscari care dezvolta toate grupele musculare, avand un efect benefic asupra organismului. Este accesibila persoanelor de toate varstele, indiferent de sex, de locatie: acasa sau la sala, individual sau in grup.

„Aerobic” inseamna, literal, „cu oxigen”si are o mare importanta in educatia spirituala si emotionala, dezvoltand o spontaneitate si naturalete a miscarilor, necesare in viata de zi cu zi. Avand tangenta cu muzica si dansul, contribuie la dezvoltarea gustului artistic si largirea orizontului spiritual.

La nivel de ansamblu, exercitiile de aerobic contribuie la cresterea rezistentei organismului, respectiv a muschilor si oaselor, care pot face fata traumelor mult mai usor, oxigeneaza in profunzime intregul tesut celular, anuleaza efectele stresului, datorita eliberarii de endorfina care are loc odata cu activitatea musculara si, nu in ultimul rand, cresc rezistenta cardiaca.

In mod particular, exercitiile de aerobic au un impact pozitiv atat asupra remodelarii si tonifierii corporale, cat si asupra starii de sanatate.

Despre Pilatespilates

Pilates reprezinta un sistem de exercitii fizice dezvoltat la inceputul secolului 20 de catre Joseph Pilates in Germania.

Pilates si-a numit medota Contrology, fiind convins ca aceasta foloseste mintea pentru a controla muschii. Programul se axeaza pe musculatura posturala care ajuta la pastrarea unei pozitii echilibrate a corpului si care este esentiala in asigurarea suportului coloanei. In particular, exercitiile Pilates invata constientizarea respiratiei si a pozitiei coloanei si tintesc intarirea muschilor torsieri profunzi.

Pilates te invata sa iti constientizezi corpul, o postura corecta si miscari fara efort, gratioase. Imbunatateste flexibilitatea si eficienta miscarilor si ajuta la alinarea durerilor de spate.

Pilates transforma radical felul in care corpul tau arata, se simte si actioneaza. Intareste fara a genera masa, creand un corp alungit, tonifiat cu coapse suple si abdomen plat.

Pilates lucreaza mintea si corpul in acelasi timp, reprezentand o maniera sanatoasa si relaxanta de a scapa de stresul cotidian.

Despre Tae Bo

tae boTae Bo este un set de exercitii de aerobic creat de Billy Blanks, practicant de tae kwon. Numele de exercitii Tae Bo vine de la o combinatie dintre tae kwon si box. Blanks a explicat denumirea si printr-un acronim: „Total Awareness Excellence Body Obedience.”

Primul set de exercitii Tae Bo a fost creat in 1989 prin combinarea muzicii cu elemente din tae kwon do si exercitii din antrenamentele de box pentru a alcatui un program de lucrare a muschilor in ritm sustinut.

Tae Bo este unul dintre primele programe de ” cardio boxing” care s-a bucurat de un succes comercial deosebit. Programele de exercitii Tae Bo folosesc miscari preluate din artele martiale intr-un ritm extrem de rapid.

Tae Bo este benefic pentru circulatia sanguina, lucrand intreaga musculatura a corpului, imbunatatind echilibrul, coordonarea, mobilitatea si intarind sistemul osos.

Pretuieste viata!