De azi, sănătatea ta este în mâinile noastre!

Seminar Weyergans

Pe 10 decembrie, in cadrul salonului Fiziolife Estetique, a avut loc un seminar de frumusete sustinut de un trainer al companiei Weyergans. Seminarul a fost deschis tuturor si ne-am bucurat atat de prezenta clientelor noastre fidele (pe care ne permitem deja sa le numim prietenele noastre) si a artistei Simona Nae, cat si de ocazia de a cunoaste oameni noi, care speram sa ne mai treaca pragul si anul acesta!

Weyergans este o companie germana, fondata acum 30 de ani de medicul R. Weyergans, recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea fara compromis in cercetarea, dezvoltarea si productia de aparatura si produse cu aplicatii in cosmetica, medicina, fitness si sport. Partenerii sai in domeniul cercetarii sunt Institutul de Medicina Aerospatiala, Institutul de Tehnologie Biomedicala din Aachen si Institutul Mac-Planck din Goettingen, Germania, iar in domeniul sportiv compania este sustinuta de echipa nationala de hochei a Rusiei si de clubul FC Barcelona. Este prezenta in peste 43 de tari, dar toate produsele comercializate sunt fabricate exclusiv in Germania.

In cadrul seminarului, am testat si am aflat mai multe despre tratamentele faciale de purificare si luminozitate cu Vitamina C – Revival si despre tratamentele corporale anticelulitice marca Weyergans, de tipul aromoterapiei si terapiei compresive. Am continuat apoi seara cu o demonstratie de epilare cu ata, realizata cu maiestrie de Gabi, cosmeticiana noastra talentata, si am incheiat cu traditionala tombola cu premii.

Dupa cum o arata si pozele, a fost o seara frumoasa, motiv pentru care va multumim pentru prezenta si va mai asteptam, cu la fel de mult drag, si la urmatorul seminar!

In continuare, va prezentam produsele vedeta ale serii, cu mentiunea ca ele pot fi comandate prin intermediul salonului nostru:

crema de maini weyergans

24.05 HAND & NAIL CREAM – o crema de maini si unghii, ce netezeste si catifeleaza. Are rezultate excelente cand este folosita ca o masca si este lasata sa actioneze prin impachetare. Contine Panthenol ( Provitamina B5) – cu puternic efect calmant si de netezire, Uree – ce pastreaza apa in tesut, pentru o hidratare indelungata si reface echilibrul pielii prin aportul de vitamina E si  B3 si Ceramide – ce actioneaza si protejeaza impotriva petelor pigmentare.

crema weyergans c7 plus

C7 PLUS – o crema de fata, de zi si de noapte, potrivita tuturor tipurilor de piele, cu o textura usoara, ideala pentru tenurile obosite, palide ce au nevoie de luminozitate si oxigenare celulara. Contine Vitamina C –  pura, incapsulata, ce se elibereaza la contactul cu pielea, oferind un suport ideal in regenerarea fibrelor de colagen si elastina, ulei de Jojoba – denumit si aur lichid, solubil in apa patrunde pana in profunzimea pieli, Alantoina – calmeaza si hraneste pielea, Aloe Vera – hidrateaza si regenereaza, extract de alge,  pentru purificare, si dioxid de titan, ce ofera protectie UV.

Styler Cream – primul produs Weyergans. Compozitia sa miraculoasa a ramas aproape neschimbata timp de 30 de ani. Atat de delicata incat este recomandata si pentru pielea sensibila a bebelusilor. Se aplica cu miscari ascendente. Se recomanda aplicarea dimineata sau inaintea activitatii sportive. Actioneaza ca o masca daca este aplicata si apoi acoperita cu film osmotic pentru 20-30 minute. Ajuta la eliminarea retentiei de apa si decongestionarea tesutului, stimuland sistemul limfatic si avand un puternic efect anticelulitic.

weyergans styler cream

  • Arnica – stimuleaza sistemul limfatic si are efect de detoxifiere
  • Iedera – antiseptic,  tonifica peretii capilarelor vaselor limfatice si sanguine
  • Galbenelele – antiinflamator, accelereaza cicatrizarea
  • Guayak Azulen – calmant
  • Tocopherol (vitamin E) – hidrateaza si protejeaza
  • Tataneasa – ajuta in procesul de vindecare si potenteaza efectul celorlalti ingredienti

 

ae stick weyergans    >>AE<< STICK –  tratament corporal ce ajuta procesele intra-celulare de lipoliza, ardere a depozitelor de grasime de pe: coapse, fese, solduri, burta, barbie. Se aplica doar local, pe pielea curata si se recomanda folosirea sa inainte de activitate fizica sau de impachetare cu film osmotic. Daca se doreste o actiune mai blanda se recomanda a se aplica peste pielea hidratata in prealabil cu Styler Cream. Contine extract de cimbru si lipozomi – aromoterapie, actioneaza din profunzimea tesutului catre exterior, are efect de stimulare a metabolismului si a oxigenarii celulare. Atentie, produce vasodilatatie cu efect de incalzire!